Βουλή: Ζητά και τα ρέστα ο Χρυσοχοΐδης για τις πυρκαγιές (Video)

Βουλή: Ζητά και τα ρέστα ο Χρυσοχοΐδης για τις πυρκαγιές (Video)

Την ώρα που η χώρα έχει παραδοθεί στις φλόγες για ενδέκατη μέρα μετρώντας θύματα, o Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, που επί ημερών του στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κάηκε η μισή Εύβοια, κούνησε και το δάχτυλο στην αντιπολίτευση για την κριτική που ασκεί σε σχέση με το επιτελικό μπάχαλο που επικρατεί.

Δείτε επίσης: Πύρινος εφιάλτης και στάχτες για 11η ημέρα – Όλες οι εξελίξεις στα πύρινα μέτωπα

Μιλώντας στην Ολομέλεια, ο νέος υπουργός Υγείας ισχυρίστηκε πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι η μοναδική κυβέρνηση στην Ευρώπη που έχει εξοπλίσει το Πυροσβεστικό Σώμα με τα περισσότερα εναέρια «και μάλιστα αξιόμαχα» μέσα. «Καμιά χώρα δεν έχει τόσα εναέρια μέσα» πρόσθεσε με την ανάλογη ταπεινοφροσύνη.

Τουλάχιστον, τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει απολύτως τα φυσικά φαινόμενα, ενώ κατηγόρησε τα κόμματα της αντιπολίτευσης για διαστρέβλωση της πραγματικότητας, καλώντας τους πολιτικούς του αντιπάλους να δουν τι γίνεται στη Σικελία, όπου «το Παλέρμο πολιορκείται από τις πυρκαγιές.

«Μας λέτε ότι καίγονται πόλεις. Ποιες πόλεις καίγονται; Είναι δυνατόν να λέτε ότι καίγονται σπίτια και πόλεις την ώρα που δίνεται αγώνας με τις φλόγες από τους πυροσβέστες τα σώματα ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις; Ντροπή!» ανέφερε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter