VW Passat 1.4 TSI, BMT, ACT, 150 PS Highline

VW Passat 1.4 TSI, BMT, ACT, 150 PS Highline

 Η συμβίωση με το Passat συνεχίζεται και μάλιστα εξελίσσεται σε Quality time.

Ο όρος « ποιοτικός χρόνος». Είναι αυτός κατά τον οποίο οι γονείς ή δύο άνθρωποι μοιράζονται εμπειρίες με τα παιδιά τους ή μεταξύ τους, κάνουν δραστηριότητες από κοινού που αποτελούν πηγή ικανοποίησης. Δεν είμαι σίγουρος πως μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι όμως το Passat δίνει στις μετακινήσεις μου την αίσθηση του ποιοτικού χρόνου. Για να σας βάλω λίγο στο κλίμα, η κεντρική εικόνα από την φωτογράφιση του Press kit στο Costa Navarino είναι ένα μέρος για να περάσετε ποιοτικό χρόνο (με την οικογένειά σας και το… αυτοκίνητο σας) η καθημερινή μου μετακίνηση προς το κέντρο της Αθήνας μάλλον δεν είναι. Πιστεύω πως όλα είναι θέμα προοπτικής, αφήνω πίσω τις κακές εικόνες κρατάω τις καλές και συνεχίζω, με κάποια από τα συστήματα του Passat που κάνουν τη ζωή μου εύκολη.

Μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας

Η βροχή κάνει την εμφάνισή της και η… νύχτα πέφτει στην Αθήνα. Το αυτόματο σύστημα φωτισμού του Passat ενεργοποιείτε.

Φώτα Led Εμπρός

Απολαύστε πολύ καλή ορατότητα σε συνδυασμό με άριστη σχεδίαση. Οι προβολείς LED χαρακτηρίζονται μεταξύ άλλων από μεγάλο όγκο φωτισμού, μεγάλη διάρκεια ζωής, φάσμα φωτός παρόμοιο με το φως της ημέρας και χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση. Είναι όμως και όμορφοι: Χαρίζουν στο Passat έναν δυναμικό χαρακτήρα.

Φώτα Led Πίσω

Εδώ έχουμε και 3D σχεδίαση των πίσω φωτιστικών σωμάτων με τεχνολογία LED, η οποία αλλάζει σχήμα όταν φρενάρετε. Εκτός από το βελτιωμένο αποτέλεσμα σηματοδότησης, είναι ένα σχεδιαστικό χαρακτηριστικό που την νύχτα κάνει το Passat να δείχνει μοναδικό.

Led Καθρέπτης

Για κάποιους περιττό για κάποιους άλλους πολύ χρήσιμο. Με τόσες βροχές είναι ωραίο να βλέπεις που πατάς το βράδυ όταν ανοίγει η πόρτα και ανάβει ένα φως κάτω από τους καθρέπτες.

Park Sensors

Αισθητήρες στάθμευσης όχι μόνο εμπρός και πίσω αλλά και πλάγια. Ιδιαίτερα χρήσιμοι στο κέντρο της Αθήνας όταν παρκάρω με όλα αυτά τα κολονάκια αλλά και τους μικρούς χώρους. Βέβαια όσο κινούμαι οι βομβητές δίνουν συναυλία από τους μοτοσυκλετιστές οι οποίοι περνούν υπερβολικά κοντά για τις προδιαγραφές τους. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter