Βύρωνας: Κατέληξε η 16χρονη που της έδωσαν το κοκτέιλ ναρκωτικών

Βύρωνας: Κατέληξε η 16χρονη που της έδωσαν το κοκτέιλ ναρκωτικών

Έχασε τη μάχη η 16χρονη από τον Βύρωνα, στην οποία ανήλικοι είχαν δώσει κοκτέιλ ναρκωτικών. Η ίδια, νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο, δίνοντας μάχη για τη ζωή της.

Υπενθυμίζεται πως η 16χρονη μαζί με μία φίλη της βρέθηκαν σε σπίτι στον Βύρωνα, όπου της προσφέρθηκε κάνναβη, αλλά και «σίσα», από κύκλωμα ναρκωτικών, οι οποίοι διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με την ίδια.

Η φίλη της αντιλήφθηκε την κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει η 16χρονη και αφού διαπίστωσε ότι είχε χάσει τις αισθήσεις της κάλεσε ασθενοφόρο.

«Εκεί πέρα αράξαμε λίγο και μετά εγώ πήγα για ύπνο. Ξύπνησα και μου είπαν ότι έπαθε κάτι η Μ. αλλά ήξερα τι είχε πάρει. Είχε πάρε και ένα φάρμακο, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομα, κάπως λίρικα, κάτι τέτοιο και τα είχε ανακατέψει αυτά τα δύο μαζί. Βλέπω τη Μ. ξαπλωμένη με ανοικτά τα μάτια, να είναι έτσι γουρλωμένα, μετά τα μάτια της να πηγαίνουν προς τα πάνω, να έβγαζε κάτι αίματα, κάτι υγρά από τη μύτη κάθε φορά που πήγαινα να την σηκώνω. Ηθελα να δω αν ζει ή όχι, να πάρω σφυγμούς και μετά την έβαλα να καθίσει όρθια», ανέφερε η 16χρονη σύμφωνα με το STAR.

Για την υπόθεση κρίθηκαν προφυλακιστέοι οι δύο εκ των πέντε κατηγορουμένων που απολογήθηκαν σήμερα για την υπόθεση της 16χρονης, η οποία νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά από χρήση κοκτέιλ ναρκωτικών, μεταξύ των οποίων και το λεγόμενο σίσα ή κοκαΐνη των φτωχών.

Οι υπόλοιποι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ή χωρίς.

Μητέρα 16χρονης: «Κρατούσαν το παιδί μου με το ζόρι»

Σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας της ανήλικης ενώ έψαχνε το παιδί της, την ειρωνεύονταν. «Με έχουν ειρωνευτεί τηλεφωνικά, όταν την έψαχνα να την βρω πού είναι και ήξερα ότι την κρατούσαν και μιλούσαν αυτοί στο τηλέφωνο για αυτή. Γνωρίζω ότι ενώ η κόρη μου πολλές φορές ήθελε να έρθει σπίτι, όταν ήταν με αυτούς της ασκούσαν ψυχολογική πίεση και δεν την άφηναν να γυρίσει παρά τη θέλησή της. Πάντα ξέρω ότι την ανάγκαζαν να μιλάει μαζί μου σε ανοιχτή ακρόαση και την καθοδηγούσαν, τι θα πει».

Προωθούσαν σκληρά ναρκωτικά στο Instagram

Μέσα από λογαριασμό στο στο Instagram φαίνεται πως διαφήμιζε ναρκωτικά ένας από τους νεαρούς που μπήκαν στο μικροσκόπιο μετά το θλιβερό περιστατικό με την 16χρονη.

Ο συγκεκριμένος νεαρός δεν είχε… ενδοιασμό να αναρτήσει ναρκωτικές ουσίες στο προφίλ του, το οποίο μπήκε στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας.

Κάποιοι από τους εμπλεκομένους χρησιμοποιούσαν και την εφαρμογή Messenger, με την Αστυνομία να έχει συμπεριλάβει στη δικογραφία διαλόγους που δείχνουν ότι λάμβανε χώρα διακίνηση ναρκωτικών.

Το iΕidiseis παρέθεσε δύο από αυτούς: 

ΔΙΑΛΟΓΟΣ 1

– Μου είπε ο δικός μου για 2 γρ. τελικά κοκορέτσι για αύριο

-οκ είναι 180 αύριο μόλις ξυπνήσω να σου στείλω για να μου φέρεις τα λεκ ή και τώρα αν θες

– 90 το γραμμάριο δεν μπορείς να μου το αφήσεις 80 το γρ.; Όπως και την προηγούμενη φορά

– Μπρο την άλλη φορά είχε πάρει πιο πολύ την τιμή δεν την βάζω εγώ.

– 2 είχε πάρει αλλά οκ δεν είναι και για εμένα και μου είπε για 80 όπως και την άλλη φορά αλλιώς άκυρο.

– οκ

ΔΙΑΛΟΓΟΣ 2

– Μπρο έχω md 35 ευρώ το γρ., ak47 μαύρο και lemon.

– Και έχει και SKANK, χρυσαφή με αυτό τα παθαίνεις όλα στα 50 gr με 7,5. Και το mb σε ποσότητα 20 το γρ.

– Όταν έρθει το Λέμον πες μου τιμή και πες μου άμα είναι και καλό το Λέμον

– Για πόσο το λέμον;

– 10 και 20

– 10. Στα πενήντα πέφτει λίγο.

– Πρέπει να δοκιμάσω άμα είναι τόσο πριν πάρω για ποσότητα όμως. Άμα έχεις δώσε μου 1-2 γρ. να δοκιμάσω το λέμον για να σου πω.

– Σωστά καλά λες.

Διαβάστε επίσης:

Βύρωνας: Προφυλακιστέοι οι δύο από τους πέντε που έδωσαν βαριά ναρκωτικά στη 16χρονη

Βύρωνας: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 16χρονη – Στον ανακριτή τα 5 μέλη της σπείρας που της έδωσαν βαριά ναρκωτικά (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter