Βύρωνας: Προφυλακιστέοι οι δύο από τους πέντε που έδωσαν βαριά ναρκωτικά στη 16χρονη

Βύρωνας: Προφυλακιστέοι οι δύο από τους πέντε που έδωσαν βαριά ναρκωτικά στη 16χρονη

Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των πέντε από τα έξι μέλη της συμμορίας, που κατηγορούνται ότι έκαναν «πειραματόζωο» την 16χρονη, δίνοντας της βαριά ναρκωτικά όπως «σίσα» και κάνναβη. Οι νεαροί, απολογήθηκαν και οι δύο από τους πέντε κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Ελεύθεροι αφέθηκαν οι υπόλοιποι τρεις.

Αρνήθηκαν τις κατηγορίες

Κατά την απολογία τους και οι δύο αρνήθηκαν ότι εκείνοι έδωσαν ναρκωτικές ουσίες στην 16χρονη, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση από την 6η Νοεμβρίου.

Και οι δυο κατηγορούνται για τα αδικήματα της διακεκριμένης διακίνησης περί ναρκωτικών, της βαριάς σωματικής βλάβης λόγω διακίνησης ναρκωτικών σε ανήλικη, της συμμορίας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόνον ένας είχε συνήγορο υπεράσπισης, ενώ στους αλλους τέσσερεις διόρισε η ανακρίτρια.

Διαβάστε επίσης: Βύρωνας: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 16χρονη – Στον ανακριτή τα 5 μέλη της σπείρας που της έδωσαν βαριά ναρκωτικά (Video)

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 16χρονη

Την ίδια ώρα, στην εντατική εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 16χρονη, δίνοντας μάχη για τη ζωή της.

Υπενθυμίζεται πως η 16χρονη μαζί με μία φίλη της βρέθηκαν σε σπίτι στον Βύρωνα, όπου της προσφέρθηκε κάνναβη, αλλά και «σίσα», από κύκλωμα ναρκωτικών, οι οποίοι διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με την ίδια.

Η φίλη της αντιλήφθηκε την κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει η 16χρονη και αφού διαπίστωσε ότι είχε χάσει τις αισθήσεις της κάλεσε ασθενοφόρο.

«Εκεί πέρα αράξαμε λίγο και μετά εγώ πήγα για ύπνο. Ξύπνησα και μου είπαν ότι έπαθε κάτι η Μ. αλλά ήξερα τι είχε πάρει. Είχε πάρε και ένα φάρμακο, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομα, κάπως λίρικα, κάτι τέτοιο και τα είχε ανακατέψει αυτά τα δύο μαζί. Βλέπω τη Μ. ξαπλωμένη με ανοικτά τα μάτια, να είναι έτσι γουρλωμένα, μετά τα μάτια της να πηγαίνουν προς τα πάνω, να έβγαζε κάτι αίματα, κάτι υγρά από τη μύτη κάθε φορά που πήγαινα να την σηκώνω. Ηθελα να δω αν ζει ή όχι, να πάρω σφυγμούς και μετά την έβαλα να καθίσει όρθια», ανέφερε η 16χρονη σύμφωνα με το STAR.

Μητέρα 16χρονης: Της ασκούσαν ψυχολογική πίεση

Από την πλευρά της η μητέρα της 16χρονης έιπε στους αστυνομικούς: «(Οι φίλοι της κόρης μου), με έχουν ειρωνευτεί τηλεφωνικά όταν έψαχνα να την βρω που είναι και ήξερα ότι την κρατούσαν και μιλούσαν αυτοί στο τηλέφωνο για αυτή. Γνωρίζω ότι ενώ η κόρη μου πολλές φορές ήθελε να έρθει σπίτι, όταν ήταν με αυτούς της ασκούσαν ψυχολογική πίεση και δεν την άφηναν να γυρίσει παρά τη θέλησή της».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter