Washington Post: «Ο Τραμπ απειλείται με οικονομική καταστροφή – Θα μπορούσε να κηρύξει πτώχευση»

Washington Post: «Ο Τραμπ απειλείται με οικονομική καταστροφή – Θα μπορούσε να κηρύξει πτώχευση»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Οι “27” πρόθυμοι να δεσμευτούν για μακροπρόθεσμη βοήθεια στην Ουκρανία». Ενώ ο ρωσικός στρατός αυξάνει την πίεση στο μέτωπο και η αμερικανική βοήθεια παραμένει μπλοκαρισμένη στο Κογκρέσο, οι «27» της ΕΕ σχεδιάζουν να αυξήσουν τη βοήθεια προς το Κίεβο. Στη Liberation διαβάζουμε: «Οι εφιάλτες των εργατών – φαντασμάτων». Αν και συχνά καταρτισμένοι και δημιουργικοί, οι εργαζόμενοι από την Κένυα, την Ινδία ή τη Μαδαγασκάρη αμείβονται πολύ κακά και πολλές φορές εργάζονται ανασφάλιστοι.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Πτώση του ποσοστού γεννήσεων: Ιστορικό χαμηλό από το 2009». Όλο και περισσότερα ζευγάρια στη Γερμανία αναβάλλουν την επιθυμία τους να κάνουν παιδιά. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Κύριε Βέγκνερ, τι άλλο μπορεί να αντέξει το Βερολίνο;». Ερειπωμένες υποδομές, έλλειψη στέγης, ανάγκη για δωρεάν παιδικούς σταθμούς. Ο δήμαρχος του Βερολίνου παρουσίασε τους τομείς στους οποίους θέλει να ξοδέψει χρήματα τα επόμενα χρόνια.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Ο Τραμπ απειλείται με οικονομική καταστροφή». Στην προσπάθειά του να βρει εναλλακτικές, θα μπορούσε να κηρύξει πτώχευση, υποστηρίζουν οι οικονομικοί αναλυτές. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: « Σε κρίση τα νοσοκομεία: Χειρουργικές επεμβάσεις στην αναμονή και απλήρωτοι λογαριασμοί ». Την περασμένη άνοιξη, μια νοσοκόμα βρήκε ζωντανή νυχτερίδα κολλημένη σε μια κουρτίνα στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Περιφερειακού Ιατρικού Κέντρου Rockledge της Φλόριντα.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «O επικεφαλής της MI6 και ο γ.γ της Ντάουνινγκ Στριτ παραιτήθηκαν από λέσχη που δεν δέχεται γυναίκες». Η εφημερίδα αποκάλυψε τον κατάλογο των διασημότερων μελών της Garrick Club, μιας από τις παλαιότερες ανδρικές, ιδιωτικές λέσχες του Λονδίνου, που ιδρύθηκε το 1831. Στη Daily Telegraph διαβάζουμε «”Η κουλτούρα της ψυχικής υγείας έχει πάει πολύ μακριά”, υποστηρίζει ο Μελ Στράιντ». Ο Υπουργός Εργασίας αποκαλύπτει σχέδιο για την επιστροφή 150.000 ατόμων σε θέσεις εργασίας, καθώς ο λογαριασμός για τα επιδόματα αυξάνεται.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Ο Τζάρεντ Κούσνερ λέει ότι η παραθαλάσσια ιδιοκτησία της Γάζας θα μπορούσε να έχει μεγάλη αξία ακινήτων». Ο πρώην έμπορος ακινήτων και γαμπρός του Ντόναλντ Τραμπ, έκανε τα σχόλια αυτά σε μια συνέντευξη στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ στις 15 Φεβρουαρίου.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Πλήγμα για τον παγκόσμιο πληθυσμό η πτώση του ποσοστού γεννήσεων». Η ανθρωπότητα θα συρρικνωθεί μέχρι το 2050.

Διαβάστε επίσης:

Πορτογαλία: Ακροδεξιός τρόμος στη χώρα των γαριφάλων

Ιταλία: Αποζημίωση 100.000 ευρώ ζητάει η Μελόνι για deepfake πορνογραφικό βίντεο σε βάρος της

Boeing: Κρίση μετά τα ατυχήματα – Γιατί όλοι φρικάρουν;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter