Washington Post: «Συνεργάτες του Τραμπ κατηγορούνται για παρέμβαση στις εκλογές του 2020»

Washington Post: «Συνεργάτες του Τραμπ κατηγορούνται για παρέμβαση στις εκλογές του 2020»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Ευρωεκλογές: Ο Μακρόν μπαίνει στην εκστρατεία για τις ευρωεκλογές».Επτά χρόνια μετά την ομιλία του στη Σορβόννη για μια «κυρίαρχη Ευρώπη», ο Γάλλος πρόεδρος πρόκειται να κάνει προτάσεις για μια «ισχυρή Ευρώπη».
Στη Liberation διαβάζουμε: «Ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ σκέφτεται να παραιτηθεί». Σκέψεις Σάντσεθ να παραιτηθεί μετά την έρευνα σε βάρος της συζύγου του για διαφθορά.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Σεισμός στο AfD». Παρά την υπόθεση κατασκοπείας στην οποία φέρεται να εμπλέκεται υπάλληλός του, ο Μαξιμίλιαν Κραχ παραμένει ο κορυφαίος υποψήφιος του ακροδεξιού κόμματος για τις ευρωεκλογές. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Τι σημαίνει η απαγόρευση του TikTok από το Κογκρέσο». Η εφαρμογή Tiktok έχει 170 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μόνο στις ΗΠΑ.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Το δικαστήριο της Αριζόνα κατηγορεί συνεργάτες του Τραμπ για παρέμβαση στις εκλογές του 2020». Μαρκ Μίντοους και Ρούντι Τζουλιάνι μεταξύ των κατηγορουμένων στην υπόθεση ανατροπής του εκλογικού αποτελέσματος του 2020.
Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: Τα άλογα του βασιλιά «πήραν τα ηνία» και έτρεχαν ελεύθερα στο κέντρο του Λονδίνου. «Άλογα του βασιλικού ιππικού έσπειραν πανικό στο Λονδίνο. Ένα από αυτά φάνηκε να έχει αίμα στο στήθος και στα πόδια του μετά από σύγκρουση με όχημα».

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας λέει ότι η Δύση πρέπει να ενισχύσει την άμυνά της καθώς «η περίοδος της ειρήνης στην Ευρώπη έχει τελειώσει»». Ο Ντμίτρο Κουλέμπα χαιρετίζει το νέο πακέτο βοήθειας των ΗΠΑ, αλλά υποστηρίζει ότι οι σύμμαχοι πρέπει να αυξήσουν την παραγωγή όπλων για να βοηθήσουν στην άμυνα εναντίον της Ρωσίας. Στη Daily Telegraph διαβάζουμε «Ισραηλινοί όμηροι ισχυρίζονται ότι 70 από τους αιχμαλώτους είναι νεκροί». Περίπου οι μισοί από τους εναπομείναντες ισραηλινούς ομήρους που απήχθησαν από τη Χαμάς έχουν σκοτωθεί στη Γάζα, είπε ένας Ισραηλινοαμερικανός αιχμάλωτος σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Χαμάς.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: ««Προειδοποίηση Μπάιντεν: Εάν η Μόσχα μας επιτεθεί, θα αντιδράσουμε»». Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών υπέγραψε νόμο που χορηγεί 60 δισεκατομμύρια δολάρια σε στρατιωτική και οικονομική βοήθεια προς την Ουκρανία.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Ο Σάντσεθ σκέφτεται να παραιτηθεί». Ο πρόεδρος σκέφτεται να παραιτηθεί μετά την έναρξη της έρευνας εναντίον της συζύγου του για το αν διέπραξε έγκλημα στις ιδιωτικές της συναλλαγές.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter