Washington Post: «Το mayday του πλοίου πριν την πρόσκρουση στη γέφυρα έσωσε ζωές»

Washington Post: «Το mayday του πλοίου πριν την πρόσκρουση στη γέφυρα έσωσε ζωές»
Maryland Bridge Collapse

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «BYD, ο κινέζος κατασκευαστής που αναστατώνει την αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων». Τα κέρδη του κινέζου κατασκευαστή εκτινάσσονται κατά 80%, ενώ το Πεκίνο καταγγέλλει τα «μεροληπτικά» μέτρα της Ουάσιγκτον.. Στη Liberation διαβάζουμε: «Το Παρίσι ετοιμάζεται για ρεκόρ δρομολογίων με τα τρένα». Λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων, αναμένεται να υπάρξει τεράστιος όγκος διαδρομών στο Ιλ ντε Φρανς.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Έληξε η απεργία των σιδηροδρομικών». Η Ένωση Μηχανοδηγών (GDL) κατέληξε σε συμφωνία με τη Deutsche Bahn (DB). Η Tagesspiegel αναφέρει: «Αναβολή για τον Ασάνζ». Δικαστήριο του Λονδίνου απέτρεψε προς το παρόν την έκδοση του ιδρυτή των Wikileaks στις ΗΠΑ.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Το mayday του πλοίου πριν την πρόσκρουση στη γέφυρα έσωσε ζωές». Το μέγεθος της καταστροφής είναι τεράστιο και πιθανότατα θα έχει εκτεταμένες επιπτώσεις στην οικονομία και τα ταξίδια στην Ανατολή Ακτή για τους επόμενους μήνες. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Η γέφυρα της Βαλτιμόρης κατέρρευσε μετά από πρόσκρουση φορτηγού πλοίου, έξι θεωρούνται νεκροί». Ένα φορτηγό πλοίο προσέκρουσε στη γέφυρα της Βαλτιμόρης, προκαλώντας προβλήματα σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα λιμάνια της Αμερικής.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Τεράστια αύξηση των απορρίψεων ακατέργαστων λυμάτων σε ποτάμια και θάλασσες της Βρετανίας τον περασμένο χρόνο». Τα στοιχεία της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος της Βρετανίας αναμένεται να ανακοινώσουν αύξηση κατά 129% στις συνολικές απορρίψεις ακατέργαστων λυμάτων τους προηγούμενους 12 μήνες. Στη Daily Telegraph διαβάζουμε «Στο χαμηλότερο επίπεδο που έχει καταγραφεί ποτέ η ικανοποίηση του κοινού από το NHS, σύμφωνα με δημοσκόπηση». Μόνο το 24% των πολιτών στη Βρετανία, στη Σκωτία και στην Ουαλία είναι ικανοποιημένοι από το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Το πλοίο εξέπεμψε SOS και χτύπησε τη γέφυρα». Έξι άτομα αγνοούνται στα παγωμένα νερά του ποταμού Πατάπσκο στο Μέριλαντ μετά την κατάρρευση της γέφυρας.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Δραματική κατάρρευση γέφυρας στις ΗΠΑ». Δύο άτομα διασώθηκαν από το νερό και αναζητούνται άλλα έξι.

Διαβάστε επίσης:

Τι αλλάζει με το ψήφισμα του ΟΗΕ για τη Γάζα;

Αργεντινή: Ιστορική δικαστική απόφαση για τα εγκλήματα της Δικτατορίας 1976-1983

Γέφυρα Key Bridge: Νεκροί θεωρούνται οι έξι αγνοούμενοι – Το ολικό μπλακ άουτ και το παρελθόν του πλοίου (Photos)

Γερμανία: Το Ισλαμικό Κράτος η μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλεια της χώρας, λέει η υπουργός Εσωτερικών

Ισπανία: Η κυβέρνηση προσπαθεί να μπλοκάρει συζήτηση για ανεξαρτησία στο κοινοβούλιο της Καταλονίας

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter