World Luxury Car 2019 το Audi A7

World Luxury Car 2019 το Audi A7

Το βραβείο World Luxury Car κέρδισε για το 2019 το Audi A7, με την γερμανική εταιρεία να κατακτά τον εν λόγω τίτλο για δεύτερη συνεχή χρονιά, καθώς πέρυσι, την αντίστοιχη διάκριση εξασφάλισε και το Α8.

Η κριτική επιτροπή αποτελείτο από 86 μέλη, δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου, που επέλεξε το Α7 ως 2019 World Luxury Car, με την Audi να κατακτά για 10η φορά την κορυφαία διάκριση, στα 16 χρόνια του θεσμού.

Το Α7 συνδυάζει το στιλ ενός κουπέ, την ευρυχωρία ενός sedan και την πρακτικότητα ενός Avant. Πρόκειται για ένα νέο στιλ της σύγχρονης εποχής ενός Gran Turismo.

Λίγο μετά την παραλαβή του βραβείου για το Α7, ο Χανς-Γιοακίμ Ροτενπίλερ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Audi AG και υπεύθυνος Τεχνικής Ανάπτυξης, τόνισε. «Είναι μεγάλη τιμή για την Audi να κερδίζει το βραβείο Παγκόσμιο Πολυτελές Αυτοκίνητο της Χρονιάς, μάλιστα, δύο διαδοχικές φορές. Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτόν τον τίτλο, διότι επιβραβεύει την ασυναγώνιστη ικανότητα της Audi να σχεδιάζει, εξελίσσει και κατασκευάζει κορυφαία πολυτελή μοντέλα σε διάφορες κατηγορίες».

Πηγή: Audi

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter