World Urban Car 2019 το Suzuki Jimny

World Urban Car 2019 το Suzuki Jimny

Το μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας αναδείχθηκε World Urban Car 2019 στον θεσμό World Car 2019, με τα αποτελέσματα να ανακοινώνονται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Μιλώντας μετά την εξασφάλιση του βραβείου, ο πρόεδρος της Suzuki, Τοσιχίρο Σουζούκι τόνισε. «Εμείς στην Suzuki νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή, που το νέο Jimny έλαβε αυτό το ξεχωριστό βραβείο κι αυτή την τιμητική διάκριση. Το Suzuki Jimny είναι το μοναδικό, συμπαγές, αυθεντικό τετρακίνητο off-roader στην αγορά. Εμείς στη Suzuki είμαστε πιστοί σε αυτό το concept και φροντίζουμε να διατηρούμε αναλλοίωτη την ταυτότητα του αυτοκινήτου εδώ και σχεδόν 50 χρόνια. Το Suzuki Jimny αναμφίβολα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, καθώς και πολλούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι απολαμβάνουν την οδηγική εμπειρία, το μοναδικό ρετρό σχεδιασμό του, καθώς και τις αξεπέραστες επιδόσεις του τόσο σε on-road όσο και σε off-road διαδρομές», ήταν τα λόγια του και συνέχισε.

«Παραλαμβάνουμε αυτό το βραβείο εξ ονόματος των πελατών μας. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με περηφάνια και εμπιστοσύνη στο πάθος μας να κατασκευάζουμε συναρπαστικά αυτοκίνητα που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών μας στην καθημερινή τους ζωή».

Πηγή: Suzuki

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter