Χαλκίδα: Απολογείται η 39χρονη για τη δολοφονία του ξυλουργού – Στα δικαστήρια υπό άκρα μυστικότητα

Χαλκίδα: Απολογείται η 39χρονη για τη δολοφονία του ξυλουργού – Στα δικαστήρια υπό άκρα μυστικότητα

Στα δικαστήρια Χαλκίδας βρίσκεται από νωρίς το πρωί η 39χρονη, η οποία απολογείται για τη δολοφονία του 43χρονου ξυλουργού.

Η 39χρονη μεταφέρθηκε υπό άκρα μυστικότητα από τα κρατητήρια στην Εισαγγελία Χαλκίδας, προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, όπως σημειώνει το e-vima.gr.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η 39χρονη δεν έχει μιλήσει ενόσω κρατείται. Εξαιρείται η μικρή επικοινωνία που είχε με τους γονείς της αλλά και τα λεγόμενα που μεταφέρθηκαν από την υπεράσπισή της, τα οποία διέψευσαν τους ισχυρισμούς του πατέρα της περί βιασμού της στο παρελθόν.

Μάρτυρας – κλειδί ο σύζυγος

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό περισσότερων στοιχείων σχετικά με το έγκλημα. «Κλειδί» φαίνεται ότι θα είναι η κατάθεση του συζύγου της 39χρονης, ο οποίος σύμφωνα με το e-vima.gr, ήταν παιδικός φίλος του θύματος.

Παράλληλα, ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου ξυλουργού, Θανάσης Τάρτης, δήλωσε ότι θα κληθεί για κατάθεση στενός συνεργάτης του θύματος, χαρακτηρίζοντάς τον ως ακόμη έναν μάρτυρα – κλειδί.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στη Χαλκίδα: «Παρανόησαν οι γονείς μου, ποτέ δεν τους μίλησα για βιασμό» – Τα πρώτα λόγια της 39χρονης (Video)

Δολοφονία στην Χαλκίδα: Τα μηνύματα και οι κλήσεις στο «μικροσκόπιο» των αρχών – Τι ισχυρίζονται οι δικηγόροι (Videos)

Χαλκίδα: Τι ζήτησε η 39χρονη από τους αστυνομικούς – H αποκάλυψη της οικογένειας του θύματος

Προθεσμία για να απολογηθεί η 39χρονη για τον φόνο στη Χαλκίδα

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter