Χαλκίδα: Ηλικιωμένη πέρασε όλη τη νύχτα κλειδωμένη σε νεκροταφείο – Συγκλονίζει η μαρτυρία της γυναίκας που την εντόπισε

Χαλκίδα: Ηλικιωμένη πέρασε όλη τη νύχτα κλειδωμένη σε νεκροταφείο – Συγκλονίζει η μαρτυρία της γυναίκας που την εντόπισε
Φωτογραφία αρχείου / Eurokinissi

Περιπέτεια με αίσιο τέλος για 88χρονη, η οποία εντοπίστηκε κλειδωμένη μέσα στο νεκροταφείο της Χαλκίδας το πρωί της Δευτέρας.

Η γυναίκα εντοπίστηκε από μέλος της ομάδας διάσωσης, σύμφωνα με το evima.gr και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου πήρε εξιτήριο.

«Ήταν καθισμένη στην πύλη του κοιμητηρίου και ντυμένη με ελαφρά ρούχα ενώ είχε πληγιασμένα γόνατα», δήλωσε στο evima.gr, η Ειρήνη Σταμογιάννη, η οποία εντόπισε και διέσωσε την άτυχη ηλικιωμένη, η οποία είχε πάει στο κοιμητήριο του Δοκού το απόγευμα της Κυριακής, προκειμένου να ανάψει το καντήλι στο μνήμα του γιού της.

«Μόλις με είδε άρχισε να ζητά βοήθεια»

«Η γυναίκα είχε πάει να ανάψει το καντήλι στο μνήμα του γιου της. Μόλις με αντίκρισε άρχισε να ζητά απεγνωσμένα βοήθεια. Μου είπε ότι αισθάνθηκε ζάλη, έπεσε κάτω και έφτασε μπουσουλώντας στην πύλη του κοιμητηρίου. Ήταν καθισμένη στην πύλη του κοιμητηρίου και ντυμένη με ελαφρά ρούχα ενώ είχε πληγιασμένα γόνατα. Αμέσως έτρεξα κοντά της για να την βοηθήσω. Η γυναίκα ήταν κλειδωμένη μέσα στο νεκροταφείο από το απόγευμα της Κυριακής  καθώς όπως γνωρίζουμε η κεντρική πόρτα του κοιμητηρίου κλειδώνει. Αφού είδα την κατάσταση της και τις πρόσφερα τις πρώτες βοήθειες, κάλεσα αμέσως το ΕΚΑΒ. Την παρέλαβε και την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για τις πρώτες βοήθειες.

Προφανώς δεν άκουσε τους υπαλλήλους του κοιμητηρίου που καλούσαν τους επισκέπτες να αποχωρήσουν και έτσι έμεινε μέσα κλειδωμένη μέχρι το πρωί της Δευτέρας. Απορώ πραγματικά πως άντεξε στο κρύο η γυναίκα.

Εγώ πήγα νωρίς το πρωί για να ανάψω καντήλια για το γραφείο «Στέλλα» που εργάζομαι και την είδα μόλις άνοιξε την πόρτα υπάλληλος του Δήμου Χαλκιδέων», είπε η διασώστρια, Ειρήνη Σταμογιάννη.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο συμβάν στο νοσοκομείο Χαλκίδας: Ασθενής το… έσκασε φορώντας καθετήρα

Χαλκίδα: Τραυματισμός 8χρονου σε τσουλήθρα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter