«Ξαναχτύπησε» ο Παπαδόπουλος της Νίκης: «Καρκίνωμα η ΝΔ – Φέρτε πίσω τις ψήφους μας»

«Ξαναχτύπησε» ο Παπαδόπουλος της Νίκης: «Καρκίνωμα η ΝΔ – Φέρτε πίσω τις ψήφους μας»

Σε ακόμα ένα παραλήρημα επιδόθηκε ο βουλευτής της Νίκης, Νίκος Παπαδόπουλος, εκφράζοντας παράλληλα τις πάλαι ποτέ νεοδημοκρατικές του αναφορές και προτιμήσεις, τις οποίες συνόδευσε με πικρία για τη μετάλλαξη -όπως είπε- της ΝΔ σε… καρκίνωμα.

Ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης που έχει απασχολήσει έντονα το Luben επανέλαβε το ακραία συντηρητικό τρίπτυχο περί πατρίδος, θρησκείας και οικογένειας και προέβλεψε πως με το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφύλων «ήρθε η σειρά της ΝΔ να πληρώσει το τίμημα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ».

«Τόσες φορές ψήφισα ΝΔ» είπε και ζήτησε τη ψήφο του πίσω, κρίνοντας πως «η σημερινή ΝΔ είναι μεταλλαγμένη» και επικαλούμενος την ιατρική του ιδιότητα, ισχυρίστηκε πως το φαινόμενο αυτό λέγεται «εξαλλαγή», το οποίο προκαλεί «κακοήθη κύτταρα». «Μετατρέπεται σε καρκινικό κύτταρο που θα δώσει… καρκίνωμα» πρόσθεσε.

«Πού είναι οι προκάτοχοι πατριώτες πρόεδροι της ΝΔ; Συμφωνούν κι αυτοί με τα παντρολογήματα, τα αρραβωνιάσματα, τους γάμους και τα βαφτίσια; Θέλουν να βλέπουν άντρες να παριστάνουν τις ελληνίδες μάνες; Ή τις νεογέννητες λεχώνες;» αναρωτήθηκε, συμπληρώνοντας: «Συμφωνείτε κ. Καραμανλή; {…} Κύριε Σαμαρά να σας θυμίσω κι ένα τραγουδάκι: “Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η ΝΔ”».

Μάλιστα, για τον κ. Σαμαρά ανέφερε ότι «είναι και σόι με την Πηνελόπη Δέλτα», εκτιμώντας πως «θα τρέμουν τα αγιασμένα κόκαλά της». Ως προς το νομοσχέδιο, ο ομοφοβικός παροξυσμός του τον οδήγησε στο συμπέρασμα πως πρόκειται για «μαζική παραβίαση του θελήματος του ελληνικού λάου» διότι «τα γούστα και οι σεξουαλικές επιθυμίες μιας ισχνής μειοψηφίας βαφτίζονται δικαιώματα».

Δείτε επίσης:

Πορτοσάλτε σε Άδωνη: Σακο-λουθώ και πάνω σου κολλάω…

Λιβύη: «Κατηγορώ» για Φλώρο και τέσσερις στρατηγούς

Μάτι: Νέα δικαστική απόφαση μία ημέρα πριν την εισαγγελική πρόταση – Αποζημίωση 180.000 ευρώ σε συγγενή θύματος

Λουτρό αίματος στη Γλυφάδα: «Ήρθα να ξεκαθαρίσουμε» – Τα λόγια του δράστη πριν ανοίξει πυρ (Photos)

Στη φάκα γυναίκα που έστελνε συκοφαντικές επιστολές ως δήθεν «απολυμένοι του Documento»

Θεσσαλονίκη: Επικίνδυνη βόμβα περιείχε ο φάκελος στο Δικαστικό Μέγαρο – Εξουδετερώθηκε από το ΤΕΕΜ (Video)

Hayate: Δίωξη για εμπορία ανθρώπων στον Youtuber – Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter