Χανιά: Ξεκινά η δίκη για τους δεκάδες θανάτους ηλικιωμένων στο Γηροκομείο

Χανιά: Ξεκινά η δίκη για τους δεκάδες θανάτους ηλικιωμένων στο Γηροκομείο

Στο εδώλιο, ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χανίων θα βρεθούν 25 άτομα για την σοκαριστική υπόθεση των θανάτων δεκάδων ηλικιωμένων που διέμεναν σε γηροκομείο στα Χανιά.

Στο κατηγορητήριο περιλαμβάνονται ονόματα όπως του πρώην Αντιπεριφερειάρχη και υπαλλήλων της Περιφέρειας, της ιδιοκτήτριας και συνιδιοκτήτριας της δομής, αλλά και του γενικού γιατρού, με τους τρεις τελευταίους να έχουν ήδη προφυλακιστεί. Επίσης, κατηγορούμενοι είναι και εργαζόμενοι στην εν λόγω ιδιωτική δομή, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Η δικογραφία εστιάζει σε 30 περιπτώσεις θανάτων και σε 8 απόπειρες, ωστόσο οι αρχές εκτιμούν οι θάνατοι είναι πολύ περισσότεροι. Παράλληλα, αναφέρεται κατά το χρονικό διάστημα της 12ετούς δράσης της φερόμενης εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της υπολογίζεται ότι αποκόμισαν παράνομο περιουσιακό όφελος εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις – σοκ για το Γηροκομείο στα Χανιά: Τους έβαζαν σε δωμάτιο που χρησιμοποιούσαν ως νεκροθάλαμο (Video)

Γηροκομείο Χανιά – Μαρτυρία σοκ: «Έτρωγα ξερά κρεμμύδια για να ξεγελάσω την πείνα μου» – Τι δείχνει το υλικό από το καταγραφικό (Video)

Στον Κορυδαλλό μεταφέρονται οι ιδιοκτήτριες του Γηροκομείου Χανίων

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter