Χάος στα «πέτσινα» ΜΜΕ: Τηλεφωνήματα από Μαξίμου μετά την παραδοχή Άδωνη για τον τουρισμό που άδειασε τον Μητσοτάκη

Χάος στα «πέτσινα» ΜΜΕ: Τηλεφωνήματα από Μαξίμου μετά την παραδοχή Άδωνη για τον τουρισμό που άδειασε τον Μητσοτάκη

Κατέρρευσε σήμερα η κυβερνητική προπαγάνδα μετά τη δήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη ότι φταίει ο τουρισμός για την έξαρση του δεύτερου κύματος πανδημίας, δήλωση με την οποία η κυβέρνηση παραδέχεται -ουσιαστικά- την εγκληματική της πολιτική ως προς τη Δημόσια Υγεία, έστω και αν ο Άδωνης Γεωργιάδης μίλησε για «λάθος εκτίμηση».

Η δήλωση που άδειαζε στην κυριολεξία το αφήγημα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, έπεσε σαν κεραυνός στα «φιλικά» προς την κυβέρνηση Μέσα Ενημέρωσης που δεν μπόρεσαν να την διαχειριστούν, αφού κατέστρεφε το έως σήμερα κυβερνητικό παραμύθι και έδινε δίκιο στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των υπολοίπων κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Την κατάσταση προσπάθησε -σύμφωνα με πληροφορίες- να διαχειριστεί το Μέγαρο Μαξίμου με αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα, αφού η παραδοχή εξέθετε ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση και βεβαίως τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τρανό παράδειγμα η ιστοσελίδα των Παραπολιτικών που όσο μπορέσαμε να παρακολουθήσουμε τις αλλαγές του τίτλου του άρθρου άλλαξε συνολικά τρεις για να κάνει την τελική κωλοτούμπα προσπαθώντας να διαχειριστεί την κατάσταση.

Με τη σειρά της εμφάνισης των άρθρων(παρατίθενται και printscreen):

  • Γεωργιάδης: Ανοίξαμε τον τουρισμό και εξαπλώθηκε γρήγορα ο κορονοϊός
  • Γεωργιάδης: Επικεντρωθήκαμε στον τουρισμό και εξαπλώθηκε γρήγορα ο κορονοϊός
  • Γεωργιάδης: Πέσαμε τελείως έξω ως προς την σφοδρότητα του δεύτερου κύματος του κοροναϊου

Όπως βλέπουμε στον τελευταίο τίτλο αφαιρέθηκε παντελώς η λέξη «τουρισμός»…

Διαβάστε επίσης: «Εντολή» Μαξίμου στον Άδωνη να μαζέψει όσα είπε για τις ευθύνες του τουρισμού στην έξαρση της πανδημίας

Το ίδιο συνέβη και με το άρθρο του in.gr όπου κατέληξαν στον ίδιο τίτλο με τα Παραπολιτικά, μετά από αλλαγές χωρίς ωστόσο να αλλάξουν το URL.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter