Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ελληνοαμερικανικής παραγωγής «Melina’s Dream» σε Αθήνα και Σπάρτη

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ελληνοαμερικανικής παραγωγής «Melina’s Dream» σε Αθήνα και Σπάρτη

Ξεκίνησαν σε Αθήνα και Σπάρτη τα γυρίσματα της ελληνοαμερικανικής παραγωγής αισθηματικής κομεντί Melina’s Dream.

Το σενάριο της ταινίας, που είναι εμπνευσμένη από τη Μελίνα Μερκούρη και τις δράσεις της για την επιστροφή των μαρμάρων, θέλει έναν Αμερικανό, που φτάνει σε ένα ελληνικό χωριό αποφασισμένο να διεκδικήσει την αγαπημένη του. Ως αποτέλεσμα της ερωτικής περιπέτειας ο Αμερικανός έρχεται σε επαφή με τον ελληνικό πολιτισμό.

Στο πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Ρένο Χαραλαμπίδη, ενώ παραγωγός είναι ο ιδρυτής της αμερικανικής εταιρίας διεξαγωγής ταινιών ODYSSEY ENTERTAINMENT LLC, ο Ελληνοαμερικανός Λεωνίδας Δήμας, του οποίου η μεγάλη μήκους ταινία αποτελεί προσωπικό στοίχημα.

Ο ίδιος, δίνοντας συνέντευξη στον Λακωνικό Τύπο δήλωσε γοητευμένος από τις ομορφιές της Σπάρτης και για αυτό τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν από εκεί, ενώ πολλά εξωτερικά πλάνα θα πραγματοποιηθούν στις Αμύκλες, ιδιαίτερη πατρίδα του παραγωγού,  και το Γύθειο. Το σενάριο είναι μια ιδέα του ιδίου του κ. Δήμα και είναι βασισμένο στις αναμνήσεις από τις επισκέψεις του στη Σπάρτη κατά την παιδική του ηλικία.

Στην παραγωγή θα συμπρωταγωνιστούν Έλληνες και ξένοι ηθοποιοί, με τα γυρίσματα να ολοκληρώνονται στα μέσα του καλοκαιριού.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter