Ξεκίνησε δύσκολα, τελείωσε άνετα ο Ολυμπιακός, 4-0 την Κηφισιά

Ξεκίνησε δύσκολα, τελείωσε άνετα ο Ολυμπιακός, 4-0 την Κηφισιά
SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΚΗΦΙΣΙΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Η Κηφισιά είχε τις ευκαιρίες στην αρχή του αγώνα αλλά ο Ολυμπιακός ήταν κυνικός και νίκησε άνετα με 4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην 5η αγωνιστική της Super League…

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ προχώρησε σε αρκετές αλλαγές μετά το ματς με τη Φράιμπουργκ κι ενόψει της εμβόλιμης 6ης αγωνιστικής την ερχόμενη Τετάρτη, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αρη (και η Κηφισιά τη Λαμία).

Οι φιλοξενούμενοι επωφελήθηκαν από το χαλαρό ξεκίνημα των γηπεδούχων και στο πρώτο στο πρώτο 20λεπτο έκλεβαν μπάλες κι έβγαιναν με 3-4 παίκτες πολύ γρήγορα στην γυμνή από παίκτες άμυνα του Ολυμπιακού αλλά δεν είχαν το καθαρό μυαλό στην τελική πάσα για να ανοίξουν το σκορ. Μάλιστα στο 9’ έχασαν την πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με τον Τετέι, το πλασέ του οποίου έσωσε στο τετ α τετ ο Πσχαλάκης, ο οποίος έκανε το ίδιο και τρία λεπτά μετά σε εναέριο βολέ του Σάντος.

Οι παίκτες του Μαρτίνεθ συμμαζεύτηκαν κάπως στα μετόπισθεν στη συνέχεια και όχι μόνο αυτό αλλά από κάθετη του Ρέτσου στο 21’ ο Πέιος ανέτρεψε τον Ποντένσε και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα α λα Πανένκα ο Ελ Κααμπί και άνοιξε το σκορ. Αυτό ήταν το 4ο σερί ματς που σκοράρει ο <αροκινός…

Τέσσερα λεπτά μετά (25’) από ωραία συνεργασία του Σολμπάκεν με τον Ορτέγκα, ο τελευταίος έκανε τη σέντρα και ο αμαρκάριστος Ποντένσε με… κεφαλιά έκανε και το 2-0. Μετά το 2ο γκολ η Κηφισιά δεν μπόρεσε να αντιδράσει παρά τις προσπάθειες των ταχύτατων Τετέι και Σάντος και κινδύνευσε να δεχτεί κι άλλο γκολ καθώς οι «ερυθρόλευκοι» περνούσαν πολλές εύκολες κάθετες πάσες στη περιοχή της. Όπως στο 35’ από έξοχη μπαλιά του Ελ Κααμπί ο Σολμπάκεν νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Κρίστινσον.

Στο β’ μέρος η Κηφισιά απείλησε πάλι πρώτη με κεφαλιά του Τετέι από καλή θέση άουτ. Και στο 60’ από έξοχη ατομική προσπάθεια ο Αντερέγκεν απείλησε με διαγώνιο σουτ μόλις άουτ. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με σουτ του Σκάρπα στην αγκαλιά του Κρίστινσον. Στο 64’ ο νεοεισελθών Γιόβετιτς κέρδισε πέναλτι σε άτσαλο μαρκάρισμα του Παπασάββα. Το εκτέλεσε ο ίδιος και σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού (3-0). Στο 70’ μπήκε το πιο όμορφο σε συνεργασία γκολ του αγώνα από τον Καρβάλιο αλλά ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με κεφαλιά ο Ιμπόρα στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων από κόρνερ του Μπιελ.

Ο διαιτητής Κατοίκος «κιτρίνισε» τους Πέιο, Παπασάββα, Μασούρα, Αλεξανδρόπουλο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Κίνι, Ρέτσος (74’ Πορόζο), Ντόη, Ορτέγκα, Αλεξανδρόπουλος (58’ Καρβάλιο), Καμαρά (46’ Ιμπόρα), Σκάρπα, Σολμπάκεν (69’ Μπιελ), Ποντένσε, Ελ Κααμπί (58’ Γιόβετιτς).

ΚΗΦΙΣΙΑ: Κρίστινσον, Μασούρας (61’ Ιλιεφ), Κάπαν, Βαφέας, Λούμορ, Πέιος (71’ Αντούνες), Παπασάββας (71’ Κωνσταντακόπουλος), Σάντος (61’ Γκόβελιτς), Ιπαλίμπο (80’ Παρράς), Αντερέγκεν, Τετέι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter