Ξένα κέντρα απειλούν τον Μητσοτάκη…

Ξένα κέντρα απειλούν τον Μητσοτάκη…

Σύμφωνα με τον Μητσοτάκη εισαγόμενο είναι το φαινόμενο της βίας στα γήπεδα.

Γίνεται πλέον ξεκάθαρο πως ξένα κέντρα απειλούν την κυβέρνηση, καθώς:

Εισαγόμενη είναι και η ακρίβεια στα τρόφιμα και ας πληρώνουμε τη φέτα ακριβότερα στην Ελλάδα από ότι στο Λουξεμβούργο.

Εισαγόμενο είναι και το πρόβλημα των τιμών του ρεύματος γι αυτό έχουμε την ακριβότερη Μεγαβατώρα στην Ευρώπη.

Εισαγόμενο είναι, βέβαια, το ζήτημα των τιμών των καυσίμων αλλά πληρώνουμε το λίτρο 50 λεπτά ακριβότερα από την Κύπρο που προμηθεύεται καύσιμα από ελληνικά διυλιστήρια.

Εισαγόμενη είναι σαφώς και η πανδημία κι ας είμαστε πρώτοι σε νεκρούς ανά εκατομμύριο στην Ευρώπη.

Εισαγόμενο ήταν και το σκάνδαλο της Novartis αφού στην Ελλάδα ήταν όλοι αθώοι αλλά η Novartis έσκασε 310.000.000 ευρώ αποζημίωση στις ΗΠΑ για το σκάνδαλο στην Ελλάδα.

Εισαγόμενο ήταν και το σκάνδαλο των υποκλοπών καθώς το λογισμικό του Predator εισήχθη στην Ελλάδα και ποτέ δεν βρέθηκαν τα τιμολόγια αγοράς από την ελληνική κυβέρνηση.

Εισαγόμενη ήταν φυσικά και η οικονομική κρίση που οδήγησε στα Μνημόνια και στη φτωχοποίηση του 40% του ελληνικού λαού κι ας είχαν φάει και τα πόμολα όταν κυβερνούσαν.

Εισαγόμενη «υποχρέωση» ήταν και οι απολύσεις κι ας έλεγε ο Άδωνης ότι «εγώ κάνω τις απολύσεις δεν θα μου πάρει την δόξα η τρόικα».

Εισαγόμενο «μοντέλο» ήταν η σωτηρία των τραπεζών που ληστεύουν τον ελληνικό λαό, όπως εισαγόμενο «μοντέλο» είναι τα funds και οι servicers που βγάζουν τα σπίτια του κοσμάκη στο σφυρί.

Εισαγόμενη είναι ασφαλώς και η εγκληματικότητα που μαστίζει τη χώρα κι ας γίνονται δολοφονίες μέρα μεσημέρι στις πλατείες.

«Ξένος δάχτυλος» είναι φυσικά τα δημοσιεύματα στον παγκόσμιο Τύπο για το καθεστώς Μητσοτάκη και οι μετρήσεις που κατατάσσουν τη χώρα στη θέση 107 στην Ελευθερία του Τύπου.

Ακόμα κι η κακοκαιρία Daniel που έπνιξε τη Θεσσαλία ήταν εισαγόμενη καθώς «χτύπησε» και Βουλγαρία, Τουρκία και Λιβύη.

Για να μιλήσουμε σοβαρά: Το μόνο, πραγματικά, εισαγόμενο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση είναι το μεταναστευτικό αλλά σε αυτό έδειξε άμεσα αντανακλαστικά. Όπως το έγκλημα στην Πύλο. Τα υπόλοιπα είναι σανός…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter