Χίος: Απομακρύνθηκαν οι μπασκέτες – Πραγματογνώμονες στο σημείο της τραγωδίας

Χίος: Απομακρύνθηκαν οι μπασκέτες – Πραγματογνώμονες στο σημείο της τραγωδίας

Απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους οι δύο μπασκέτες στο γήπεδο της Δασκαλόπετρας, στον Βροντάδο της Χίου στο πλαίσιο της διενέργειας της πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο του 19χρονου από το Μαρούσι.

Σύμφωνα με το astraparis.gr, παρουσία της εισαγγελέως πρωτοδικών Χίου κας Σπυριδούλας Σταυράτη, του δημάρχου κ. Μανώλη Βουρνού και του διευθυντή της τεχνικής υπηρεσίας κ. Λευτέρη Παπαλάνη, και των τεχνικών συμβούλων του δήμου Χίου, ανέλαβαν το έργο της διερεύνησης οι δύο πραγματογνώμονες που ορίσθηκαν από την αστυνομική διεύθυνση Χίου, η κα Αργυρώ Τσικολή και ο κ. Γιάννης Μονιούδης.

Με την βοήθεια μηχανήματος απομακρύνθηκαν από τις βάσεις του η “γερή”, καθώς και η αποκολληθείσα μπασκέτες κι έγινε διάνοιξη στον χώρο της βάσης, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατασκευή σε ό,τι αφορά την σκυροδέτηση, καθώς και τον οπλισμό και την αγκύρωση των δύο μπασκετών.

Διαβάστε επίσηςΣυγκλονίζουν ο πατέρας και ο παππούς του 19χρονου που καταπλακώθηκε από μπασκέτα στη Χίο

Από τον δήμαρχο Χίου έγινε, επίσης, γνωστό, ότι δόθηκε εντολή στην τεχνική υπηρεσία να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ελέγχου του συνόλου των μπασκετών που βρίσκονται στο νησί, από την μια άκρη μέχρι την άλλη, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν προβλήματα ασφάλειάς τους.Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter