«Χρυσές Σφαίρες»: Τον Φεβρουάριο του 2021 η 78η τελετή απονομής

«Χρυσές Σφαίρες»: Τον Φεβρουάριο του 2021 η 78η τελετή απονομής

Η διοργάνωση Χρυσές Σφαίρες 2021 θα διεξαχθεί στις 28 Φεβρουαρίου, καθώς οι Σφαίρες διοργανώνονται γενικά τον Ιανουάριο για να ανοίγουν παραδοσιακά την εποχή την κινηματογραφικών βραβείων, ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές.

Οι Χρυσές Σφαίρες θα διεξαχθούν λοιπόν το Σαββατοκύριακο που αρχικά είχε προβλεφθεί για την τελετή των ‘Οσκαρ, η οποία μετατέθηκε στις 25 Απριλίου, με την πανδημία του κορονοϊού να έχει φέρει τα πάνω κάτω στη βιομηχανία του κινηματογράφου και του Χόλιγουντ, κρατώντας επί τρεις μήνες κλειστές τις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ (HFPA), διοργανώτρια αυτής της τελετής που συχνά θεωρείται προάγγελος των ‘Οσκαρ, θα διευκρινίσει “κατά τις προσεχείς εβδομάδες” τα κριτήρια της επιλεξιμότητας, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, η οποία διοργανώνει τα ‘Οσκαρ, ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι θα χαλαρώσει τα κριτήριά της προκειμένου να επιτρέψει σε περισσότερες ταινίες, που βγήκαν απευθείας σε πλατφόρμες βίντεο κατά παραγγελία κατά τη διάρκεια της καραντίνας, να διαγωνιστούν. Επίσης παρέτεινε τη δική της περίοδο επιλεξιμότητας για τις ταινίες που βγαίνουν στις αίθουσες, η οποία περνά από τις 31 Δεκεμβρίου 2020 στις 28 Φεβρουαρίου 2021.

(ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter