Χρυσή Αυγή: Αντιφασιστική συγκέντρωση στο Εφετείο

Χρυσή Αυγή: Αντιφασιστική συγκέντρωση στο Εφετείο

Σε αντιφασιστική συγκέντρωση καλεί την Τετάρτη η πρωτοβουλία «Δεν είναι αθώοι», την ημέρα που θα ανακοινωθούν οι ποινές για τους καταδικασθέντες χρυσαυγίτες.

«Όλοι κι όλες 11.30 π.μ στο Εφετείο! Το χρωστάμε στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Στην ίδια την Ιστορία. Να τσακίσουμε το φασισμό και τις αιτίες του!» αναφέρει το κάλεσμα.

Το κάλεσμα κάνει μάλιστα μια μικρή αναδρομή στη μαζική συγκέντρωση της προηγούμενης Τετάρτης, μια από τις μεγαλύτερες αντιφασιστικές συγκεντρώσεις.

«Μια βδομάδα μετά, έφτασε η ώρα για την ανακοίνωση των ποινών για τους χρυσαυγίτες. Μεσολάβησε το χθεσινό show του Λαγού μαζί με τον ακροδεξιό δικηγόρο Κωνσταντίνο Πλεύρη, τα γελοία ελαφρυντικά των φασιστών και προκλητικές τοποθετήσεις. Αποκορύφωμα αποτέλεσε η σημερινή του αδερφού και συνηγόρου του Ν. Μιχαλολιάκου, Τάκη Μιχαλόλια που ισχυρίστηκε πως “την ιστορία τη γράφουν οι λύκοι κι όχι μέλισσες”» αναφέρει το κάλεσμα.

«Απαιτούμε να επιβληθούν στην εγκληματική οργάνωση οι μέγιστες προβλεπόμενες ποινές και να μη χορηγηθεί καμία αναστολή!» καταλήγει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter