Χρυσοχοΐδης: Ο διαγωνισμός για τις ταυτότητες θα κριθεί στην ώρα του

Χρυσοχοΐδης: Ο διαγωνισμός για τις ταυτότητες θα κριθεί στην ώρα του

Υπερασπίστηκε μεν τον διαγωνισμό για τις ταυτότητες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, όμως, επέλεξε να μην μπει σε λεπτομέρειες αναφορικά με τους λόγους που οδήγησαν στην ματαίωση του προηγούμενου διαγωνισμού και στην έγχρωμη φωτογραφία που αποτελεί το λόγο συρρίκνωσης του ανταγωνισμού και πιθανής πριμοδότησης συγκεκριμένων εταιριών.

Στην πρωτολογία του, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προέβη σε αντιπερισπασμό, λέγοντας πως κι εκείνος όταν ανέλαβε καθήκοντα βρήκε καταγγελίες εναντίον της προκατόχου του, Όλγας Γεροβασίλη, τις οποίες πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων. Η αναφορά του αυτή προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος ζητούσε από τον υπουργό να καταθέσει στη Βουλή τις καταγγελίες προκειμένου να εξετασθούν.

Στη δευτερολογία του, ο υπουργός χαρακτήρισε μεν τον νέο διαγωνισμό «ακέραιο και στο πλαίσιο του νόμου», όμως, πρόσθεσε ότι «ο διαγωνισμός θα κριθεί στην ώρα του». Και συγκεκριμένα, όταν θα κατατεθούν οι προσφορές. «Εκεί, θα φανεί αν θα δουλέψει ο ανταγωνισμός» είπε ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης. 

Διαβάστε επίσης: Ένας διαγωνισμός κόντρα σε ό,τι ισχύει στην ΕΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter