Εκκίνηση με 45 συμμετοχές

Χωμάτινη Ατομική Χρονομέτρηση ( ΤRC)

Mε τον καλύτερο τρόπο ξεκινά η δεύτερη χρονιά του θεσμού της Χωμάτινης Ατομικής Χρονομέτρησης ( ΤRC) αφού στο κάλεσμα των 2 ΑΛΑΚ της Πελοποννήσου ( Καλαμάτας & Κορινθίας ) ανταποκρίθηκαν 45 οδηγοί. 

Έτσι το Σαββατοκύριακο 9-10 Ιουνίου στην πανέμορφη χωμάτινη διαδρομή του Σπαθοβουνίου (Διαδρόμιο) θα αναμετρηθούν 38 αυτοκίνητα και 7 Kartcross, με οργανωτές την ΑΛΑΚαλαμάτας και την Α.Λ.Α.Κορινθιας

To πρόγραμμα του αγώνα ξεκινά με τον έλεγχο Εξακρίβωσης που θα γίνει το Σάββατο 9/6/2018 17.00 έως 19.00 στο χώρο του Διαδρόμιου , ενώ από το πρωί θα γίνονται και οι αναγνωρίσεις .

Η εκκίνηση την Κυριακή το πρωί στις 10.00, όπου οι αγωνιζόμενοι θα κάνουν 2 σκέλη. Το πρώτο περιλαμβάνει έναν αναγνωριστικό γύρο και 2 χρονομετρημένους , ενώ το 2ο δύο χρονομετρημένους γύρους της διαδρομής των 2,15χλμ στην κλασική χάραξη της πίστας.

Στην ανατομία των συμμετοχών τα αυτοκίνητα είναι 37 από τα οποία 7 στην κατηγορία 2000+ , 12 στην κατηγορία 2000, 16 στα 1600 και στην μικρή κατηγορία 3 συμμετοχές . Στην κατηγορία kartcross έχουμε 7 συμμετοχές με περισσότερες στην κλάση έως 600 5 συμμετοχές και στην 750 έχουμε 2 συμμετοχές .

Η είσοδος για τους θεατές θα είναι ελεύθερη.

Μεγάλος Χορηγός του αγώνα η Αutovision IKTEO ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ , την προσπάθεια επίσης στηρίζει η Aglopoulos Racing.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.