Υπέρ της αύξησης της τιμής των διοδίων από την Αττική Οδό η ΝΔ; – Τι είπε ο Καιρίδης (Video)

Υπέρ της αύξησης της τιμής των διοδίων από την Αττική Οδό η ΝΔ; – Τι είπε ο Καιρίδης (Video)

Μπορεί ως τώρα η Νέα Δημοκρατία να μην έχει βγάλει άχνα σχετικά με την αύξηση της τιμής των διοδίων που αποφάσισε μονομερώς η Αττική Οδός, αλλά ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Καιρίδης βρήκε τον τρόπο να υπερασπιστεί την απόφαση της εταιρείας.

Η αλήθεια είναι πως μετά την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία η κυβέρνηση ανέστειλε την αιφνιδιαστική κίνηση της εταιρείας για αύξηση της τιμής των διοδίων, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης είχε καλέσει τη ΝΔ να πάρει θέση.

Ο υπουργός Υποδομών έχει μάλιστα χαρακτηρίσει την αύξηση των διοδίων κίνηση «πρόκληση πολιτική και διαχειριστική».Υπάρχει συγκεκριμένη και πολιτική στόχευση από την Αττική Οδό και τους μετόχους της, είχε πει ο κ. Σπίρτζης.

Η πρώτη αντίδραση μετά τη σιγή ιχθύος της Ν.Δ. ήρθε ωστόσο σήμερα από τον υποψήφιο της Ν.Δ. Δημήτρη Καιρίδη ο οποίος στην ουσία υπερασπίστηκε την αύξηση της τιμής των διοδίων σε αντιπαράθεση που είχε σήμερα στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Νεκτάριο Σαντορινιό.

Εντύπωση προκαλεί πως ο κ. Καιρίδης προδικάζει απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης, κάτι που έκανε και στην ανακοίνωσή της η εταιρεία Αττική Οδός, ενώ προκαλεί απορίες ότι -αν και με νομικές γνώσεις- αγνοεί ότι όσοι έχουν κινηθεί κατά Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου έπεσαν πάνω στον τοίχο του Συμβουλίου της Επικρατείας. 

Συγκεκριμένα είπε στον κ. Σαντορινιό που ήταν στο πάνελ: «Θα πάμε στα δικαστήρια, όπως θα πάει και η Αττική Οδός στα δικαστήρια και θα ζητήσει από τον ελληνικό λαό να πληρώσει τα σπασμένα. Δεν θα πληρώσετε εσείς. Να καταγγείλετε τη σύμβαση. Θέλετε να πετάξετε την μπάλα στους επόμενους».

Ας πει λοιπόν η ΝΔ ορθά κοφτά: Ναι ή όχι στην αύξηση των διοδίων; 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter