Υπό εξέταση νέα εφαρμογή με 5ψηφιο νούμερο για το λιανεμπόριο και χρονικό περιορισμό

Υπό εξέταση νέα εφαρμογή με 5ψηφιο νούμερο για το λιανεμπόριο και χρονικό περιορισμό

Τη δημιουργία μιας νέας εφαρμογής με άλλο πιθανό 5ψηφιο νούμερο που θα αφορά μόνο στο λιανεμπόριο και στις αγορές των πολιτών -και δεν θα έχει σχέση με το 13033 που παραμένει αυτούσιο- και θα έχει χρονικό περιορισμό, ετοιμάζεται από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού, Κυριάκου Πιερρακάκη.

Καθώς οι δύο εβδομάδες lockdown ολοκληρώνονται σε λίγες ημέρες, η κυβέρνηση εξετάζει την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου 1η Μαρτίου, βάζοντας ωστόσο χρονικό περιθώριο στις αγορές με μήνυμα σε νέο πενταψήφιο αριθμό.

«Αυτήν τη στιγμή εξετάζουμε μέτρα ειδικά για το λιανεμπόριο, θέλουμε μαζί με τον κ. Γεωργιάδη και τον κ. Παπαθανάση τεχνολογικά μέτρα, τα οποία θα επιτρέψουν το γρηγορότερο άνοιγμα του λιανεμπορίου για να μπορέσει να λειτουργήσει κι η αγορά» ανέφερε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά fm.

Βατόπουλος: Πρέπει να ελέγχεται πόσες ώρες βγήκε κάποιος από το σπίτι του

Την ίδια ώρα, υπέρ το άνοιγμα της αγοράς αλλά με περιορισμένο χρονικό περιθώριο τάσσεται και ο καθηγητής Μικροβιολογίας της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης του πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Αλκιβιάδης Βατόπουλος.

Όπως είπε, η αγορά μπορεί να ανοίξει και πάλι με την προϋπόθεση της τρίωρης κυκλοφορίας των πολιτών με αποστολή μηνύματος υποστηρίζοντας ότι κάτι τέτοιο είχε τεθεί ως πρόταση από τα Χριστούγεννα, αλλά δεν πραγματοποιήθηκε λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter