Υποψήφιος της ΝΔ ζητά συγγνώμη για την αλαζονεία του

Υποψήφιος της ΝΔ ζητά συγγνώμη για την αλαζονεία του

Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι κακό, ιδιαίτερα αν το εννοείς, αλλά ο υποψήφιος της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Δράσης, Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης φαίνεται μάλλον να μην πείθει και πολλούς.

Με ανάρτησή του στο Facebook μας ενημερώνει πως κατέβασε την ανάρτησή του με την οποία χαρακτήριζε τον Άκη Τσελέντη (αλλά και όσους τον ψηφίσουν) «νούμερο».

Ο κ. Αϊβαλιώτης στην ανάρτησή του επισημαίνει πως έπεσε στην αμαρτία της αλαζονείας.

Δεν ξέρουμε αν εννοεί πως παύει να πιστεύει πως ο Άκης Τσελέντης και μέρος των ψηφοφόρων είναι νούμερα… Φαίνεται ωστόσο πως τα άκουσε για τα καλά, αφού κακοχαρακτηρίζεται και η ΝΔ:

«Ο οποιοσδήποτε αρνητικός χαρακτηρισμός για ένα μέλος μιας ομάδας χρωματίζει και την ομάδα. Επομένως και εμένα», αναφέρει πλέον με χριστιανική διάθεση…

Θα δούμε βέβαια αν ποτέ εκλεγεί βουλευτής με πόση χριστιανική διάθεση θα κόβει μισθούς, συντάξεις και επιδόματα… Για να μην μιλήσουμε για απολύσεις…

Τι ανέβασε στο Facebook:

Λυπάμαι να σας ενημερώσω ότι χθες έπεσα θύμα της πιο μεγάλης αμαρτίας σύμφωνα με την εκκλησία μας. Εκείνη της αλαζονείας.

Έτσι έκανα μια ατυχή ανάρτηση χαρακτηρίζοντας αρνητικά έναν συνυποψήφιο μου.

Ήταν λάθος μου. Ο οποιοσδήποτε αρνητικός χαρακτηρισμός για ένα μέλος μιας ομάδας χρωματίζει και την ομάδα. Επομένως και εμένα.

Την απέσυρα ήδη.

Ζητώ συγγνώμη.

Διαβάστε επίσης: 

Βολές κατά Μητσοτάκη: Υποψήφιος της ΝΔ χαρακτηρίζει «νούμερο» τον Τσελέντη και όσους τον ψηφίσουν!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter