Υποστηρικτής της Formula SAE Italy η Abarth

Υποστηρικτής της Formula SAE Italy η Abarth

H Abarth υποστήριξε για 3η συνεχόμενη χρονιά τη διεθνή διοργάνωση της ANFIA, η οποία έλαβε χώρα στην πίστα του Varano.

Περισσότεροι από 2.600 φοιτητές πήραν μέρος με τα μονοθέσια που σχεδίασαν, εξέλιξαν και κατασκεύασαν μόνοι τους. Αυτή ήταν η 15η διοργάνωση της Formula SAE Italy, Formula Electric Italy & Formula Driverless, του διεθνή διαγωνισμού που συγκεντρώνει φοιτητές και τα οχήματα που σχεδιάζουν και κατασκευάζουν.

Στο πλαίσια της Formula SAE Italy, τα αυτοκίνητα αξιολογούνται σε μία περίοδο πέντε ημερών από ένα σύνολο κριτών μέσω μιας σειράς δοκιμασιών που καλύπτουν τους τομείς του σχεδιασμού, της μηχανολογικής αρτιότητας, αλλά και του κόστους.

Μόνο τα αυτοκίνητα που θα περάσουν αυτό το στάδιο αξιολόγησης δοκιμάζονται στην πίστα σε μια σειρά δοκιμών, με πιο ξεχωριστή να είναι εκείνη του αγώνα αντοχής. Συνολικά συμμετέχουν περισσότεροι από 2.600 φοιτητές από 27 χώρες και 80 πανεπιστημιακά ιδρύματα. Οι κατηγορίες περιλαμβάνουν αυτοκίνητα με κινητήρα εσωτερικής καύσης, με ηλεκτρικό κινητήρα, αλλά και αυτόνομα οχήματα!

Η Abarth προσφέρει τα βραβεία για τους νικητές στην κατηγορία «Αντοχή και Αποδοτικότητα», ενώ έδωσε το παρών και με την επετειακή σειρά 70 anniversary, μεταξύ αυτών τα 595 Competizione, 595 esseesse και 124 Rally Tribute.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter