Υπόθεση Κοβάσεβιτς: «Ήθελαν να του στείλουν μήνυμα, όχι να το σκοτώσουν»

Υπόθεση Κοβάσεβιτς: «Ήθελαν να του στείλουν μήνυμα, όχι να το σκοτώσουν»

Η Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε να διαλευκάνει την υπόθεση του πυροβολισμού του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς χθες (7/1) βράδυ έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα.

Δείτε επίσης: Γλυφάδα: Πυροβόλησαν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς έξω από το σπίτι του

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι άνθρωποι της Δίωξης έχουν την αίσθηση ότι πρόκειται για μήνυμα που ήθελαν να στείλουν –κάποιος ή κάποιοι- στον 47χρονο Σέρβο και δεν ήθελαν να τον σκοτώσουν. Κι αυτό γιατί ο δράστης πυροβόλησε μόνο μια φορά κι εξαφανίστηκε. Σε διαφορετική περίπτωση –λένε έμπειροι αστυνομικοί- πυροβολούν τρεις τέσσερις φορές και πάνω…

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του Κοβάσεβιτς στους αστυνομικούς, είδε ένα αυτοκίνητο μάρκας Smart να σταματάει έξω από το σπίτι του στην οδό Ελπίδος, να κατεβαίνει ένας άνδρας που κρατούσε στα χέρια του ένα πιστόλι. Τον πυροβόλησε χωρίς να τον πετύχει και στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε. Όπως είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, πρόλαβε να πέσει κάτω για να αποφύγει τα πυρά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο γόνατο και να οδηγηθεί στο Ασκληπιείο Βούλας για τις πρώτες βοήθειες. Η Δίωξη ερευνά τώρα, αν κάποιοι τον εκβίαζαν ή αν είχε διαφορές τέτοιες που να δικαιολογούν τη χθεσινή ένοπλη επίθεση.

Κοβάσεβιτς: «Βγήκε από το αυτοκίνητο με το όπλο και με πυροβόλησε»

O παλαίμαχος Σέρβος ποδοσφαιριστής Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην πρώτη του κατάθεση στην αστυνομία.

Όπως ανέφερε ήλθε αντιμέτωπος με τον δράστη, από ένστικτο έπεσε δεξιά και ύστερα δέχθηκε τον πυροβολισμό.

Δείτε επίσης: Κοβάσεβιτς: «Βγήκε από το αυτοκίνητο με το όπλο και με πυροβόλησε»

«Είδα κάποιον να βγαίνει έξω από το αυτοκίνητό του με το όπλο και με πλησίασε. Ενστικτωδώς έπεσα στα δεξιά, Με πυροβόλησε και μετά μπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγε», υποστήριξε ο 47χρονος πρώην άσος των Ολυμπιακού, Ερυθρού Αστέρα, Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Σοσιεδάδ, Γιουβέντους, Λάτσιο στην κατάθεσή του στην ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με ΜΜΕ της πατρίδας του.

Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι και πυροβόλησε τον Κοβάσεβιτς έξω από το σπίτι του. Στην συνέχεια μπήκε σε ένα Smart και διέφυγε αναπτύσσοντας ταχύτητα. Λίγη ώρα αργότερα το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς εγκαταλελειμμένο και καμένο στην περιοχή του γκολφ Γλυφάδας. Τον δράστη ενδεχομένως ανέμενε στο σημείο συνεργός του και διέφυγαν εκ νέου από το σημείο με άγνωστο μέσο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter