Υπόθεση Λιγνάδη: Τσαφούλιας και άλλοι καλλιτέχνες στο πλευρό του Σπύρου Μπιμπίλα

Υπόθεση Λιγνάδη: Τσαφούλιας και άλλοι καλλιτέχνες στο πλευρό του Σπύρου Μπιμπίλα

Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος στέκεται στο πλευρό του προέδρου του ΣΕΗ. 

Τεράστιο είναι το κύμα συμπαράστασης των ανθρώπων του Πολιτισμού προς τον Σπύρο Μπιμπίλα, μετά τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς του Δημήτρη Λιγνάδη κατά του ηθοποιού, στο απολογητικό του υπόμνημα.

Μεγάλα ονόματα από τον χώρο του θεάματος έσπευσαν, να αυτοχαρακτηριστούν ως “μέτριοι” ηθοποιοί σε μία διάθεση να ειρωνευτούν τη δήλωση του Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος στο υπόμνημά του χαρακτήρισε τον πρόεδρο του ΣΕΗ “μέτριο ηθοποιό”, ενώ έκανε λόγο για χρόνια εχθρότητα μεταξύ τους, υποστηρίζοντας ότι τα πρόσωπα του Σωματείου τον φθονούν. 

“Συμπτωματικά και όχι αξιοκρατικά βρίσκεται σε αυτή τη θέση”, ανέφερε ο Δημήτρης Λιγνάδης για την ιδιότητα του Σπύρου Μπιμπίλα ως προέδρου του ΣΕΗ.

Κύμα συμπαράστασης από καλλιτέχνες

Η πρώτη απάντηση μετά τις δηλώσεις του Λιγνάδη ήρθε από τον ίδιο τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος μέσα από ανάρτηση στο Facebook έγραψε ότι στο Σωματείο Ηθοποιών, έπειτα από τις καταγγελίες, μεγαλώνει, γεγονός που ” τιμά και χαροποιεί εμάς τους μέτριους”, όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Τη σκυτάλη πήρε ο δημιουργός και σκηνοθέτης του «Έτερος εγώ», Σωτήρης Τσαφούλιας, ο οποίος άλλαξε το όνομα της δημοφιλούς σειράς και ταινίας σε «Μέτριος Εγώ», στεκόμενος στο πλευρό του Σπύρου Μπιμπίλα.

Παραθέτουμε μερικές από τις δημοσιεύσεις «μετρίων» ηθοποιών:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter