Υπόθεση Κλέιμαν: Αποβλήθηκε από το σχολείο της η μαθήτρια που κατήγγειλε τον τερματοφύλακα για βιασμό

Υπόθεση Κλέιμαν: Αποβλήθηκε από το σχολείο της η μαθήτρια που κατήγγειλε τον τερματοφύλακα για βιασμό

Απίστευτη κι όμως αληθινή είναι η είδηση ότι η μαθήτρια που κατήγγειλε τον ποδοσφαιριστή Μπόρις Κλέιμαν για βιασμό σε μπαρ στο Κολωνάκι, τιμωρήθηκε από το σχολείο της στο Βέλγιο με 15νθήμερη αποβολή.

Όπως μετέδωσε η βελγική ιστοσελίδα «7sur7.be» αποβλήθηκε μαζί με τους συμμαθητές της καθώς εκείνο το βράδυ παραβίασαν τους κανονισμούς και δεν επέστρεψαν στο ξενοδοχείο που διέμεναν την ώρα που τους είχαν υποδείξει οι καθηγητές τους. «Αυτή η απόφαση δεν σχετίζεται με το περιστατικό, αλλά ελήφθη επειδή η κοπέλα μαζί με άλλους μαθητές, παραβίασε την απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ της επίθεσης», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Την νύχτα της επίθεσης έπρεπε να είχαν γυρίσει το αργότερο στις 01:30 αφού οι μαθητές ήταν ελεύθεροι, όμως έσπασαν τους κανόνες καθώς το περιστατικό συνέβη περίπου στις 2:00. Έτσι, η διεύθυνση αποφάσισε να αποβάλει για 15 ημέρες τους μαθητές που δεν τήρησαν τους κανονισμούς, ενώ τους απέβαλε και από ορισμένες αθλητικές δραστηριότητες.

«Το σχολείο δεν τοποθετήθηκε περαιτέρω επί της αποβολής, αρκούμενο να επιβεβαιώσει ότι έχουν επιβληθεί οι σχετικές κυρώσεις» αναφέρει το ρεπορτάζ.

«Η τιμωρία είναι σχετική με τον εσωτερικό κανονισμό και δεν θέλουμε να στιγματίσουμε τους μαθητές. Τους επιβλήθηκαν κυρώσεις επειδή δεν τήρησαν την εντολή για απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τη συμφωνημένη ώρα», ανέφερε η διεύθυνση του σχολικού ιδρύματος.

Από την άλλη, ο Μπόρις Κλέιμαν αφού έμεινε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και καταβάλλοντας εγγύηση 20.000 ευρώ, είναι διατεθειμένος να το τραβήξει στα άκρα με την πρώην ομάδα του και τον δήμαρχο Βόλου, καταθέτοντας μηνύσεις.

Διαβάστε επίσης:

Ελεύθερος με εγγύηση μετά την απολογία του ο Κλέιμαν

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter