Υπόθεση Μαντλίν: Μάρτυρας ισχυρίζεται ότι ενημέρωσε τους γονείς της για τον απαγωγέα το 2008

Υπόθεση Μαντλίν: Μάρτυρας ισχυρίζεται ότι ενημέρωσε τους γονείς της για τον απαγωγέα το 2008

Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως για την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν Μακάν.

Ένας μάρτυρας εναντίον του Κριστιάν Μπρίκνερ – βασικού υπόπτου για την εξαφάνιση της Μαντλίν -ισχυρίστηκε ότι είχε ενημερώσει τους γονείς της για εκείνον και τη δράση του, ένα χρόνο αφότου το κοριτσάκι εξαφανίστηκε το 2007.

Ο Χέλγκε Μπάσινγκ, πρώην φίλος του κατηγορούμενου, είπε ότι είχε καταθέσει στην ομάδα της Σκότλαντ Γιαρντ που αναζητούσε τη μικρή το 2017.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Γερμανός Μπρίκνερ κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική επίθεση που διαπράχθηκε πριν από 20 χρόνια, αλλά η υπεράσπισή του λέει ότι δεν μπορεί να έχει δίκαιη δίκη λόγω της σχέσης που του αποδίδουν με την υπόθεση εξαφάνισης της Mαντλίν Μακάν

Όπως κατέθεσε στο δικαστήριο, ονόμασε για πρώτη φορά τον Μπρίκνερ στον ιδιωτικό ερευνητή της οικογένειας Μακάν, Ντέιβ Ένγκαρ, το 2008, μια χρονιά αφού το παιδί εξαφανίστηκε από το διαμέρισμα στην Πορτογαλία όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά της. Ο ‘Ενγκαρ, ωστόσο, είπε στο Sky News ότι δεν θυμόταν κανένα μήνυμα ή συνομιλία με τον Μπάσινγκ εκείνη την εποχή.

Ωστόσο, ο Μπάσινγκ επέμεινε ότι, όταν τηλεφώνησε στη Σκότλαντ Γιαρντ, έστειλε ντετέκτιβ να του πάρουν συνέντευξη στην Ελλάδα, όπου ζούσε εκείνη την εποχή.

«Δεν έκλαψε όταν την πήρα»

Κατά τη διάρκεια αυτών των συνεντεύξεων, τους είπε ότι ο τότε φίλος του, του είχε «εξομολογηθεί» ότι ήταν ο απαγωγέας της μικρής Mαντλίν, ισχυριζόμενος ότι «το κορίτσι δεν έκλαψε όταν την πήρα». Επτά χρόνια μετά, είπε στο δικαστήριο: «Δεν περίμενα τις συνέπειες. Έχασα τη δουλειά μου, το διαμέρισμά μου και δεν έχω φίλους. Η ζωή μου άλλαξε δραματικά».

Διαβάστε επίσης: Μαντλίν: Στο εδώλιο ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της – Κατηγορείται για βιασμούς

Υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν: Για 5 βιασμούς και σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων κατηγορείται ο ύποπτος

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter