Μαντλίν: Στο εδώλιο ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της – Κατηγορείται για βιασμούς

Μαντλίν: Στο εδώλιο ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της – Κατηγορείται για βιασμούς

Για πρώτη φορά δικάζεται στη Γερμανία ο Κρίστιαν Μπρούκνερ, ο άνδρας που οι Γερμανοί εισαγγελείς θεωρούν υπεύθυνο για την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακκάν.

Ο Κρίστιαν Μπρούκνερ απαθανατίστηκε να φτάνει στο δικαστήριο της Κάτω Σαξονίας με ένα αστυνομικό βανάκι. Ενα πλήθος περίπου 40 δημοσιογράφων τον περίμεναν στο δικαστικό μέγαρο για να τον ρωτήσουν για την Μαντλίν, η οποία εξαφανίστηκε το 2007 από το ξενοδοχείο όπου βρισκόταν σε διακοπές με τους γονείς της, όταν ήταν μόλις τριών ετών.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που ο καταδικασμένος δράστης εμφανίζεται δημοσίως από το 2020, όταν απαθανατίστηκε να μπαίνει σε ασθενοφόρο για να λάβει θεραπεία μετά από επίθεση που δέχτηκε στη φυλακή.

Ο 47χρονος Μπρούκνερ, κατηγορείται για τρεις βιασμούς και δύο ασελγείς επιθέσεις σε υποθέσεις που αφορούν πέντε γυναίκες και κορίτσια ηλικίας από 10 έως 80 ετών – κατηγορίες τις οποίες ο ίδιος χαρακτήρισε «γελοίες».

Ελπίζουν να δώσει πληροφορίες για τη Μαντλίν

Η ετυμηγορία σε βάρος του αναμένεται να εκδοθεί τον Ιούνιο. Εάν κριθεί ένοχος για όλες τις κατηγορίες, θα περάσει πιθανότατα το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή. Ωστόσο, οι αξιωματούχοι ελπίζουν ότι με την εξασφάλιση της καταδίκης, ο κατηγορούμενος θα λυγίσει και θα προσφέρει πληροφορίες για τη Μαντλίν με αντάλλαγμα μια πιο επιεική ποινή – αν και πηγές από το περιβάλλον του λένε ότι θα παραμείνει σιωπηλός και δεν θα δώσει καμία κατάθεση.

Ο Μπρούκνερ εκτίει ήδη ποινή κάθειρξης επτά ετών για τον βιασμό μιας ηλικιωμένης γυναίκας από τις ΗΠΑ το 2005 και φυλακίστηκε το 2019 μετά από μαρτυρία δύο πρώην φίλων του, οι οποίοι θα καταθέσουν και στη νέα του δίκη.

Υπενθυμίζεται, ότι η Mαντλίν Μακκάν εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος τον Μάιο του 2007 και η απαγωγή της έχει γίνει ένα από τα πιο διαβόητα μυστήρια του κόσμου, με τους γονείς της να αναζητούν ακόμη απαντήσεις. Ο Γερμανός εισαγγελέας Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, ανέφερε πως πιστεύει ότι ο Μπρούκνερ απήγαγε το κοριτσάκι και ότι η Μαντλίν είναι νεκρή, αλλά ο ύποπτος δεν έχει κατηγορηθεί και αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Πάνω από 370.000 οι υπογραφές στο ψήφισμα Καρυστιανού – Δείτε πώς μπορείτε να υπογράψετε

Έγκλημα Τέμπη: Καρυστιανού στο Ευρωκοινοβούλιο: «Στις χώρες σας θα τολμούσε κανείς να βάλει τιμή στην ανθρώπινη ζωή;» (Video)

Έκθετος ο Καραμανλής: Στη δημοσιότητα δραματική προειδοποίηση για μοιραίο «συμβάν με ανυπολόγιστες συνέπειες»

Αρβανίτης για το έγκλημα στα Τέμπη: «Ένα πολιτικό όργανο αποφασίζει αν θα λειτουργήσει η δικαιοσύνη»

«Harvard από το… Κιλκίς» τα ιδιωτικά ΑΕΙ του Μητσοτάκη – Ο Περικλής Γκόγκας διαλύει το κυβερνητικό αφήγημα (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter