Υποβρύχιο Titan: Το τελευταίο βίντεο του βαθυσκάφους πριν την κατάδυση – Αδειάζει η κλεψύδρα (Video)

Υποβρύχιο Titan: Το τελευταίο βίντεο του βαθυσκάφους πριν την κατάδυση – Αδειάζει η κλεψύδρα (Video)

Μέλος του πληρώματος του πλοίου Polar Prince κατέγραψε σε βίντεο τις προετοιμασίες του βαθυσκάφους της OceanGate Expeditions πριν πραγματοποιήσει τη μοιραία, όπως όλα δείχνουν, κατάδυση προς το ναυάγιο του Ατλαντικού.

Η 22χρονη Άμπι Τζάκσον ανάρτησε το εν λόγω βίντεο στο Tik Tok, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα. «Παρακολουθώντας ένα υποβρύχιο να ξεκινά την κατάδυσή του στον Τιτανικό»

 

@abbijaxxxon #titanic ♬ Us A COLORS SHOW

Λίγες ημέρες αργότερα, η Τζάκσον ανάρτησε νέο βίντεο σχετικό με το υποβρύχιο, όταν είχαν ξεκινήσει οι επιχειρήσεις για τον εντοπισμό του βαθυσκάφους και τη διάσωση των πέντε επιβαινόντων, καλώντας τους ακόλουθούς της να προσευχηθούν για τους αγνοούμενους.

Στενεύουν τα περιθώρια, τελειώνει το οξυγόνο

Ασφυκτικά είναι τα χρονικά περιθώρια για τον εντοπισμό και τη διάσωση του βαθυσκάφους, καθώς τα αποθέματα οξυγόνου αναμένεται να τελειώσουν στις 14:08 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Στο σημείο όπου καταδύθηκε το υποβρύχιο πριν από πέντε 24ωρα βρίσκεται σε εξέλιξη κολοσσιαία επιχείρηση με τη συμμετοχή του πολεμικού ναυτικού, της ακτοφυλακής των ΗΠΑ, με τη συνδρομή αεροσκάφους της καναδικής αεροπορίας.

Στο πεδίο των ερευνών έσπευσε και ένα γαλλικό μη επανδρωμένο ρομπότ (Victor 6000) το οποίο θα καταδυθεί σε βάθος 6.000 μέτρων, με στόχο την απελευθέρωση του βαθυσκάφους, σε περίπτωση που έχει παγιδευτεί σε κάποιο σημείο του ναυαγίου του Τιτανικού.

Διαβάστε επίσης: Υποβρύχιο Titan: Στις 14:08 τελειώνει το οξυγόνο, λιγοστεύουν οι ελπίδες – Οι τελευταίες εξελίξεις (Video)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter