Ζάκυνθος: Στον εισαγγελέα ο 27χρονος – Το χρονικό του τρόμου για τη 19χρονη που έχασε το 2 μηνών έμβρυο (Video)

Ζάκυνθος: Στον εισαγγελέα ο 27χρονος – Το χρονικό του τρόμου για τη 19χρονη που έχασε το 2 μηνών έμβρυο (Video)

Ενώπιον του Εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης ο 27χρονος που συνελήφθη γιατί προκάλεσε τη διακοπή κύησης της 19χρονης συντρόφου του στη Ζάκυνθο.

Ο 27χρονος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, διακοπή κυήσεως, επικίνδυνη σωματική βλάβη και κλοπή, καθώς είχε αποσπάσει από την σύντροφό του το κινητό της τηλέφωνο.

Το χρονικό μέχρι τη σύλληψη

Ο 27χρονος δράστης μετέβη το βράδυ της Τρίτης στο πατρικό σπίτι της 19χρονης. Της είπε ότι θα επισκεφθεί κάποιους φίλους του, οι οποίοι θα γίνονταν οι νονοί του παιδιού, καλώντας την να ακολουθήσει. Φεύγοντας από το φιλικό σπίτι, ο 27χρονος οδήγησε τη 19χρονη με κάποιο πρόσχημα στο σπίτι του στο Τσιλιβί Ζακύνθου.

Όταν η νεαρή αρνήθηκε να περάσει τη νύχτα μαζί του, ο 27χρονος φέρεται να τη μετέφερε με τη βία στο κρεβάτι του, την έδεσε με σκοινί και την εξανάγκασε να πάρει δύο χάπια προκαλώντας χημική αποβολή του εμβρύου.

Το πρωί της επόμενης ημέρας, ο 27χρονος μετέφερε τη σύντροφό του στο νοσοκομείο. Εκεί φέρεται να της απέσπασε το κινητό και στη συνέχεια την απείλησε να μην αναφέρει το οτιδήποτε σε κανέναν.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι η κοπέλα κυοφορούσε για 2 μήνες. Η κατάθεση της κοπέλας κινητοποίησε τις Αρχές οι οποίες εντόπισαν και συνέλαβαν τον 27χρονο.

Διαβάστε επίσης: Φρίκη στη Ζάκυνθο: Έδεσε τη σύντροφό του και της έδωσε χάπια με τη βία για να διακοπεί η εγκυμοσύνη

Αυτή είναι η γυναίκα που απέτρεψε ληστεία με… πλάστη – «Όποιος έρθει θα τη φάει στο κεφάλι» (Video)

Παλαιοχριστιανοί: Κόβουν τον μισθό του 45χρονου – Στο «κάδρο» και το εργασιακό παρελθόν της συζύγου (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter