Παλαιοχριστιανοί: Κόβουν τον μισθό του 45χρονου – Στο «κάδρο» και το εργασιακό παρελθόν της συζύγου (Video)

Παλαιοχριστιανοί: Κόβουν τον μισθό του 45χρονου – Στο «κάδρο» και το εργασιακό παρελθόν της συζύγου (Video)

Ως συμβασιούχος στον δήμο Ωρωπού εργάστηκε το 2018 η Σεβαστή, σύζυγος του 45χρονου «παλαιοχριστιανού» στην Κόρινθο, σύμφωνα με τον ANT1. Συγκεκριμένα, η σύμβασή της αφορούσε θέση στο δασαρχείο Καπανδριτίου. Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος που εργαζόταν με… τηλεργασία στον δήμο Ερέτριας ενώ έμενε στην Κόρινθο, φέρεται να είχε δηλώσει ως διεύθυνση κατοικίας ένα σπίτι στον Ωρωπό.

Παράλληλα, σύμφωνα με νέες πληροφορίες, αποτελεί θέμα χρόνου να προχωρήσει η διαδικασία ώστε να διακοπεί η μισθοδοσία του 45χρονου. Έχει σταλεί σχετικό έγγραφο στην Εισαγγελία από το Δήμο, για τις απαγγελθείσες κατηγορίες, βάσει των οποίων θα εξεταστεί εάν θα τεθεί σε αργία.

 

Έρευνα για την πατρότητα των παιδιών

Παράλληλα, οι έρευνες των Αρχών φαίνεται να εστιάζουν και σε ότι αφορά στην πατρότητα των παιδιών που ζούσαν στο κοινόβιο.

Αρχικά οι αστυνομικοί πίστεψαν ότι όλα τα παιδιά της οικογένειας έχουν πατέρα τον 45χρονο, αυτό άλλωστε φέρεται να τους είπε εκείνος αρχικά. Ωστόσο, όπως εξήγησε στη συνέχεια το ένα παιδί είναι εγγόνι του. «Το είπα παιδί μου, γιατί το παιδί της κόρης μου είναι δύο φορές παιδί μου», φέρεται να είπε.

Παράλληλα, ακόμη ένα μέλος της οικογένειας είναι έγκυος, χωρίς να απαντήσει στις ερωτήσεις των αστυνομικών ποιος είναι ο πατέρας. Καλά πληροφορημένες πηγές σημειώνουν ότι οι αστυνομικοί θα κάνουν έρευνες στα ληξιαρχεία για να εξακριβώσουν εάν έχουν δηλωθεί όλα τα παιδιά, εάν δηλαδή υπάρχουν ληξιαρχικές πράξεις γεννήσεως και τι αναγράφουν.

Διαβάστε επίσης: Παλαιοχριστιανοί στην Κόρινθο: Το προφίλ του 45χρονου – Η τηλεργασία και η Χρυσή Αυγή (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter