Ζαραλίκος: Έστειλαν την Αστυνομία στην παράσταση του στη Θεσσαλονίκη

Ζαραλίκος: Έστειλαν την Αστυνομία στην παράσταση του στη Θεσσαλονίκη

Πόσο γκρίζα μπορεί να γίνει η ζωή μας όταν «κάποια» σταματάει μια θεατρική παράσταση ενός standup comedian, μετά ρίχνουν τον λογαριασμό του στο twitter, γιατί σε κάποιους δεν αρέσει ο ελεύθερος και κριτικός λόγος και μετά του στέλνουν την αστυνομία σε παράστασή του;

Η στοχοποίηση και οι πρακτικές τρομοκράτησης που έχει δεχθεί ο Χριστόφορος Ζαραλίκος το τελευταίο διάστημα, μας πάνε δυστυχώς πολλά χρόνια πίσω.

Έπειτα από την πρωτοφανή εισβολή της Σάσας Σταμάτης με μπράβους στη σκηνή του θεάτρου «Τζένη Καρέζη», ο Χριστόφορος Ζαραλίκος φαίνεται να δέχεται πολλαπλές επιθέσεις. Δύο μέρες πριν, κατέβασαν τον λογαριασμό του από το Twitter έπειτα από ανάρτησή του με την οποία ασκούσε κριτική στον Δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη για την δαπανηρότατη φιέστα με τον Σάκη Ρουβά. Στη συγκεκριμένη ανάρτηση, έγραφε: «Κώστα Μπακογιάννη κι εγώ μικρός έβαζα άλλους να λένε τα κάλαντα κι εγώ έκανα ταμείο. Νιώθω». Στη συνέχεια του έστειλαν την Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη!

Το ασύλληπτο τελευταίο σκηνικό γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του:

«Την πρώτη μέρα του χρόνου κατέβασαν τον λογαριασμό στο τουιτερ την δεύτερη μέρα του χρόνου έστειλαν την αστυνομία στην παράσταση της Θεσσαλονίκης.

Την τρίτη μέρα θα φάνε φασολάδα και θα σκεφτούν κάτι καλύτερο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter