Σάσα για πες… Πώς σου φάνηκε η παράσταση «Ο κουρέας της Σεβίλλης»;

Σάσα για πες… Πώς σου φάνηκε η παράσταση «Ο κουρέας της Σεβίλλης»;

Μην δείτε έναν άνθρωπο να του αρέσει το θέατρο και να πηγαίνει, συχνά, σε παραστάσεις αμέσως να τον πιάσετε στο στόμα σας. Αν κάτι γνωρίζουμε για την Σάσα Σταμάτη είναι πως λατρεύει να πηγαίνει θέατρο. Της αρέσει τόσο πολύ που άμα γουστάρει ανεβαίνει πάνω στην σκηνή και παίζει κι αυτή το δικό της ρολάκι. Γιατί, δεν ξέρω αν το καταλάβετε, αλλά και στην παράσταση του Ζαραλίκου ρόλο έπαιζε η μαντάμ…

Ο υπέροχος Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έπραξε αυτό που όλοι μας είχαμε σκεφτεί. Έδιωξε την Σάσα Σταμάτη από την παράσταση «Ο κουρέας της Σεβίλλης», όπου πρωταγωνιστεί, στο θέατρο Ακροπόλ. Στον απόηχο όσων συνέβησαν με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο η Σάσα Σταμάτη είναι ανεπιθύμητη σε χώρους πολιτισμού, γιατί πολύ απλά οι τσαμπουκάδες και οι αυταρχισμοί  δεν έχουν θέση στην τέχνη. Και θα, έπρεπε να γνωρίζει, επίσης, η κυρία Σταμάτη πως του καλλιτέχνη ο τράχηλος μαγκιές δεν σηκώνει. Δεν γίνεται να επικαλείσαι ως δικαιολογία το όποιο εκρηκτικό σου ταπεραμέντο και να περιμένεις να γίνει αποδεκτή μια τέτοια συμπεριφορά. Δεν γίνεται να ανεβαίνεις πάνω στην σκηνή και να διακόπτεις μια παράσταση απειλώντας και λέγοντας ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι κα να περιμένεις πως μετά από λίγο όλα θα είναι μέλι γάλα. Όχι, δεν θα είναι όλα καλά και αυτό που εξαργυρώνει τώρα η Σταμάτη είναι το θράσος και η αναίδεια της.

Καλό θα ήταν, λοιπόν, την επόμενη φορά που κάποιος θελήσει να την δει σερίφης να ξέρει πως η μονομαχίες κρίνονται στο τέλος. Ελπίζω, πραγματικά και οι υπόλοιποι παραγωγοί και σκηνοθέτες να πράξουν τα δέοντα και να μην φοβηθούν. Έτσι, κι αλλιώς από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση πως ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έδιωξε την Σάσα Σταμάτη από το θέατρο οι χρήστες των social media έχουν αποθεώσει τον ηθοποιό. Οπότε, χαίρε, Σάσα… οι ηθοποιοί σε αγνοούν!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter