Ζαχάροβα: Μάταιο να αρνείται το ΝΑΤΟ την εμπλοκή του στην Ουκρανία μετά τις δηλώσεις Σικόρσκι

Ζαχάροβα: Μάταιο να αρνείται το ΝΑΤΟ την εμπλοκή του στην Ουκρανία μετά τις δηλώσεις Σικόρσκι

Την αντίδραση της Μόσχας και της εκπροσώπου του Ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρίας Ζαχάροβα, προκάλεσε η δήλωση του υπουργού Εξωτερικών της Πολωνίας, Ράντοσλαβ Σικόρσκι, ότι «στρατιώτες του ΝΑΤΟ βρίσκονται ήδη στην Ουκρανία» που έκανε μιλώντας σε ειδική συνεδρίαση της Πολωνικής Βουλής για τα 25 χρόνια της Πολωνίας στο ΝΑΤΟ.

Η κυρία Ζαχάροβα με αφορμή τις δηλώσεις Σικόρσκι, υποστήριξε σε δηλώσεις της στην εφημερίδα Izvestia που μετάδωσαν τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, ότι οι δηλώσεις Σικόρσκι αποτελούν απόδειξη για την άμεση εμπλοκή του ΝΑΤΟ στην σύγκρουση στην Ουκρανία και ότι «πλέον είναι μάταιο να το αρνούνται».

Ο Πολωνός ΥΠΕΞ είχε δηλώσει νωρίτερα: «Στρατιώτες από χώρες του ΝΑΤΟ είναι ήδη παρόντες στην Ουκρανία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πρέσβεις των χωρών αυτών, τις οποίες εν αντιθέσει με άλλους δεν θα κατονομάσω, που αναλαμβάνουν αυτό το ρίσκο. Γνωρίζουν ποιοι είναι».

Διαβάστε επίσης: Παγκόσμιος σάλος για τη fake φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον – Την απέσυραν τα πρακτορεία ειδήσεων λόγω photoshop

Πορτογαλία: Πρωτιά για την Κεντροδεξιά, άλμα-σοκ για το ακροδεξιό «Chega»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter