Ζαχάροβα: «Οι ΗΠΑ παρασύρουν τις χώρες της ΕΕ σε άμεση σύγκρουση με τη Ρωσία»

Ζαχάροβα: «Οι ΗΠΑ παρασύρουν τις χώρες της ΕΕ σε άμεση σύγκρουση με τη Ρωσία»

«H Δύση κλιμακώνει τη σύγκρουση στην Ουκρανία ενθαρρύνοντας το Κίεβο να χτυπήσει βαθιά στη Ρωσία», δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα σε ανάρτησή της στο Telegram.

«Καταλαβαίνουν οι χώρες της ΕΕ ότι η Ουάσιγκτον τις παρασύρει σε μια άμεση σύγκρουση με τη Ρωσία υπό τη σημαία του ΝΑΤΟ;» πρόσθεσε η ίδια, τονίζοντας ότι «η Δύση τροφοδοτεί υστερικά το κοινό της με ισχυρισμούς για υποτιθέμενη επικείμενη επιθετικότητα από τη Ρωσία».

«Αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα», συνέχισε. Η κυβέρνηση Μπάιντεν χρειάζεται να κάνει την Ευρώπη να αιμορραγεί ακόμη πιο σκληρά, ώστε να αποτρέψει την κατάρρευση της δικής της κυβέρνησης και της αμερικανικής οικονομίας.

Σημειώνεται, ότι οι δηλώσεις της Ζαχάροβα έρχονται μετά τα λεγόμενα του γενικού γραμματέα ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, ο οποίος μίλησε για «τρέχουσα προσαρμογή» του πυρηνικού οπλοστασίου του ΝΑΤΟ και παράδοση περισσότερης στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία.

Διαβάστε επίσης:

Γαλάζια εσωτερικά πυρά μετά το εκλογικό στραπάτσο – «Υπάρχουν και τενεκέδες βουλευτές στη ΝΔ», είπε ο Λοβέρδος (Video)

Ανασχηματισμός: Μετά το στραπάτσο ο Μητσοτάκης προσπαθεί να φορτώσει ευθύνες στους υπουργούς του – Η άρνηση Χατζηδάκη

Αφρικανική σκόνη και 43άρια «πνίγουν» τη χώρα – Τι δείχνουν τα στοιχεία Copernicus, πότε κορυφώνεται το φαινόμενο (LIVE)

Νέα φωτιά σε εργοστάσιο – Αυτή τη φορά στη Μεταμόρφωση

Ναυάγιο Πύλος: Έναν χρόνο μετά «ακόμη δεν υπάρχει δικαιοσύνη» – «Πυρά» HRW και Διεθνούς Αμνηστίας

Νεκρός ναυτεργάτης σε ελληνόκτητο πλοίο από επίθεση των Χούθι στην Υεμένη

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Κασσελάκης για την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ – Φέρνει εξελίξεις η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter