Ζέτα Μακρή: Με ταχύτητα… Μητσοτάκη πήρε πίσω τα πρόστιμα στους μαθητές

Ζέτα Μακρή: Με ταχύτητα… Μητσοτάκη πήρε πίσω τα πρόστιμα στους μαθητές

Kακήν κακώς πήρε πίσω τα όσα απαράδεκτα δήλωσε νωρίτερα σήμερα η υφυπουργός Παιδείας Ζέτα Μακρή η οποία προανήγγειλε την επιβολή προστίμων σε όσους μαθητές δεν τηρούν τα μέτρα για τον κορονοϊό. 

Σύμφωνα με ανάρτησή της στο twitter, έγραψε ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη για πρόστιμα σε μαθητές και ότι… συνεργάζεται άριστα μέχρι στιγμής με την εκπαιδευτική κοινότητα…

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Σε συνέχεια της σημερινής συζήτησης, διευκρινίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη για πρόστιμα συγκεκριμένα σε μαθητές. Με σύσσωμη την εκπαιδευτική κοινότητα,& ειδικά τους μαθητές μας έχουμε, συνεργαστεί άριστα μέχρι στιγμής, τηρούν τα μέτρα σχολαστικά & αναμένουμε το ίδιο για την συνέχεια»

Λίγο νωρίτερα φαίνεται πως είχε ξεχάσει την… άριστη συνεργασία και είπε να την τονώσει μιλώντας για πρόστιμα σε ανήλικα παιδιά! 

«Θα υπάρχει πρόστιμο στα παιδιά, που δεν τηρούν τους κανόνες, οι οποίοι είναι κανόνες για όλο τον πληθυσμό», σημείωσε μιλώντας στο Mega σε ερώτηση που δέχτηκε για το τι θα συμβεί σε περίπτωση που κάποιο παιδί «μείνει με την παρέα του στην πλατεία μετά το σχολείο».

Αυτή η ιστορία μας θύμισε το πώς αντέδρασε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όταν στη βουλή εξήγγειλε αύξηση προστίμου στα 500 ευρώ και μετά από λίγο το πήρε πίσω…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter