Ζήτησε συγγνώμη ο Γεωργιάδης μετά τη διάψευση του Παναγιωτόπουλου στο documentonews.gr

Ζήτησε συγγνώμη ο Γεωργιάδης μετά τη διάψευση του Παναγιωτόπουλου στο documentonews.gr

Την προσφιλή του πρακτική κατασυκοφάντησης των πολιτικών του αντιπάλων επιστράτευσε και χθες στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης, κατηγορώντας τον Ανδρέα Παναγιωτόπουλο για υποκρισία, καθώς ισχυρίστηκε ότι είχε προσφύγει κατά του Δημοσίου το 2014 και συγκεκριμένα όταν του ζητήθηκε να επιλέξει (όπως ακόμα 5.500 χιλιάδες γιατροί) ανάμεσα στο ΙΚΑ και το ιδιωτικό του ιατρείο.

«Πήγε το Δημόσιο στα δικαστήρια γιατί του ζήτησαν να διαλέξει ανάμεσα στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα και έρχεσαι εσύ σήμερα να πεις ότι είναι κακό;» αναρωτήθηκε ο υπουργός με αφορμή την κατάργηση της κατάργησης της πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης των γιατρών του ΕΣΥ.

«Ουδέποτε κατέθεσα αγωγή»

Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε μέσω του documentonews.gr, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τον υπουργό:

«Ουδέποτε κατέθεσα αγωγή κατα του δημοσίου για να διατηρήσω το απογευματινό μου ιατρείο. Υπηρέτησα το δημόσιο σύστημα Υγείας από το 2014 μέχρι τη μέρα που εκλέχθηκα βουλευτής. Επέλεξα να μην έχω απογευματινό ιατρείο γιατί πιστεύω στο ΕΣΥ. Αλλά και οι χιλιάδες συνάδελφοι που προσέφυγαν, δικαιώθηκαν και επανήλθαν. Ο υπουργός γιατί δεν λέει κάτι για αυτό; Γιατί δεν τον συμφέρει».

Ζήτησε συγγνώμη

Κατά τις πληροφορίες, μετά τη δημοσίευση της διάψευσης ο Αδ. Γεωργιάδης πλησίασε τον κ. Παναγιωτόπουλο στην Ολομέλεια για να απολογηθεί. Του ζήτησε συγγνώμη για όσα είπε, προσθέτοντας πως είχε παρανοήσει την απάντηση που είχε λάβει από τον εισηγητή της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το ίδιο ζήτημα στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος συνέστησε στον υπουργό να προβεί σε διορθωτική δήλωση από το βήμα της Βουλής, καθώς από εκεί τον συκοφάντησε, με τον κ. Γεωργιάδη να δεσμεύεται πως θα το κάνει.

Διαβάστε επίσης:

Ο Παναγιώτοπουλος διαψεύδει τον Γεωργιάδη στο documentonews.gr: «Ουδέποτε κατέθεσα αγωγή στο Δημόσιο»

Τέμπη: «Πυρά» Πλακιά κατά Αδειλίνη – «Μας έλεγε αυτά συμβαίνουν – Θα ουρλιάζω μέχρι να κλείσω τα μάτια μου» (Video)

Περικοπές στις θεραπείες και αυξήσεις στα φάρμακα – Ο Άδωνης ανάβει πράσινο φως για την άνοδο των τιμών

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter