Ζωγράφου: Συνέλαβαν την Ιωάννα Κολοβού μετά από έξωση με συμμετοχή των ΜΑΤ – Έσπασαν την πόρτα (Photos – Videos)

Ζωγράφου: Συνέλαβαν την Ιωάννα Κολοβού μετά από έξωση με συμμετοχή των ΜΑΤ – Έσπασαν την πόρτα (Photos – Videos)

Νέα επιχείρηση έξωσης της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης στου Ζωγράφου.

Η χαμηλοσυνταξιούχος και ο γιος της έχουν συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου έπειτα από μήνυση του νέου ιδιοκτήτη και μεταφέρθηκαν στο ΑΤ Ζωγράφου. Τους τελευταίους μήνες, η οικογένεια αγωνίζεται να σώσει το σπίτι της που έβγαλαν οι τράπεζες στο «σφυρί» για χρέος 15.000 ευρώ.

Στη γειτονιά βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απέκλεισαν την οδό Αβδηρού. Η Ιωάννα Κολοβού κατήγγειλε ότι έσπασαν την πόρτα του σπιτιού με πριόνι, ενώ στο σημείο βρίσκεται και φορτηγό προκειμένου να μαζέψει τα πράγματα από το σπίτι.

Έξω από το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού έχει συγκεντρωθεί πλήθος πολιτών για να αποτρέψει τη νέα προσπάθεια έξωσης. Παράλληλα, σύμφωνα με την «Αυγή» τα ΜΑΤ επιτέθηκαν με χημικά κατά των αλληλέγγυων πολιτών.

«Εδώ είμαστε, ήρθαμε από το πρωί. Έγινε μια κινητοποίηση αλλά δυστυχώς δεν προλάβαμε. Υπήρχε εισαγγελέας, έγινε η έξωση και τώρα τους πάνε στο αστυνομικό τμήμα. Τους πήραν με τις παντόφλες. Πολύ άγρια αυτά που συμβαίνουν», ανέφερε «στο Κόκκινο» η δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter