Ζωγράφου: Νέα συγκέντρωση το απόγευμα ενάντια στην έξωση της Ιωάννας Κολοβού

Ζωγράφου: Νέα συγκέντρωση το απόγευμα ενάντια στην έξωση της Ιωάννας Κολοβού

Συλλογικότητες και σωματεία καλούν σε νέα συγκέντρωση στις 18:30 το απόγευμα έξω από το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού, στην οδό Αβύδου στου Ζωγράφου.

Νωρίτερα, η αστυνομία «απάντησε» με ρίψη χημικών και άγρια καταστολή εναντίον πολιτών που συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα Ζωγράφου για την έξωση και τη σύλληψη της χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου.

«Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός»

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε το πρωί της Τετάρτης έξω από το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού. «Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός», φώναξαν οι συγκεντρωμένοι διαμαρτυρόμενοι για τη βίαια έξωση της συνταξιούχου δημοσιογράφου -παρουσία των ΜΑΤ-, αλλά και τη σύλληψη της ιδίας όπως και του γιου της μετά τη μήνυση του νέου ιδιοκτήτη.

Πολίτες έχουν συγκεντρωθεί επίσης έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου όπου κρατείται η συνταξιούχος δημοσιογράφος και ο γιος της, ενώ υπάρχει και νέο κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης στην οδό Αβύδου για τις 18:30 το απόγευμα της Τετάρτης.

Επίθεση των ΜΑΤ
Επίθεση των ΜΑΤ

Διαβάστε επίσης: Ζωγράφου: Συνέλαβαν την Ιωάννα Κολοβού μετά από έξωση με συμμετοχή των ΜΑΤ – Έσπασαν την πόρτα (Photos – Videos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter