Abarth: Τέσσερις νίκες

Abarth: Τέσσερις νίκες

H Abarth έλαμψε στο Syntium Rally στην Τσεχία και στο Misano World Circuit στο Selenia Trophy και στο πρωτάθλημα F4

Εξαιρετική απόδοση για το Abarth 124 rally με οδηγό τον Μάρτιν Ράντα στην Τσεχία. Το Abarth Selenia Trophy ήταν συναρπαστικό όπως πάντα με 3 νικητές σε ισάριθμους αγώνες για τους: Μπαρμπερίνι,Μαμπελίνι, Παγιουράντα.

Χατ τρικ νίκη για τον Ένζο Φιντιπάλντι σε 3 αγώνες του Ιταλικού πρωταθλήματος F4 όπου χρησιμοποιούνται κινητήρες Abarth. Ο Βραζιλιάνος προηγείται στη βαθμολογία με την ελάχιστη δυνατή διαφορά (1 βαθμό) έναντι του Ιταλού Λοράντι.

Άριστη απόδοση από την ομάδα Agrotec Abarth 124 rally στο Syntium Rally στην Τσεχία, Ο Μάρτιν Ράντα, (κεντρική φωτογραφία) ήταν δεύτερος στο πρώτο μέρος προτού εγκαταλείψει. Το Abarth 124 rally σημείωσε την καλύτερη επίδοσή του στο πιο δύσκολο οδόστρωμα. Το αυτοκίνητο συνδυάζει τεχνολογία αιχμής και συναρπαστική κίνηση στους πίσω τροχούς εξασφαλίζοντας δυνατές συγκινήσεις σε πλήρωμα και θεατές.

Abarth Selenia Trophy στο Misano Adriatico

Υπήρξαν τρεις διαφορετικοί νικητές σε ισάριθμους αγώνες στο Abarth Selenia Trophy στην πίστα Misano Adriatico. Ο Κόσιμο Μπαρμπερίνι πήρε την νίκη, ο Αντρέα Μαμπελίνι ήταν δεύτερος και ο Γιούσο Παγιουράντα τρίτος. Ο Μπαρμπερίνι προηγείται στη βαθμολογία του Trofeo Abarth Selenia με 121 βαθμούς. Στον αγώνα βρέθηκε το τοπικό Abarth club. Τα μέλη του απόλαυσαν τη φιλοξενία του Σκορπιού και την ατμόσφαιρα στα πιτ και στα πάντοκ. Επίσης είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν το Abarth 695 Competizione και το 124 Spider στην πίστα που φέρει το όνομα του Marco Simoncelli.

Ήταν μια καλή μέρα για τον Ένζο Φιντιπάλντι, που πήρε 3 νίκες και πλέον προηγείται στην βαθμολογία έναντι του Λορένζο Λοράντι για ένα βαθμό. Ο Λοράντι τερμάτισε δεύτερος και τέταρτος αντίστοιχα: “Μετά από δυο εγκαταλείψεις στη Monza έπρεπε να κερδίσω εδώ» είπε ο Ένζο Φιντιπάλντι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter