Φιλική …σφαλιάρα για τον Ολυμπιακό: Ήττα με 4-0 από τη Γκενκ

Φιλική …σφαλιάρα για τον Ολυμπιακό: Ήττα με 4-0 από τη Γκενκ

Προβλημάτισε έντονα ο Ολυμπιακός στο φιλικό του Luminus Arena και την βαριά ήττα με σκορ 4-0 από τη Γκενκ. Παιδαριώδη τα λάθη στην αμυντική λειτουργία των “ερυθρολεύκων”.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Βέλγιο, για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, αντιμετωπίζοντας την Γκενκ, τον πιο δυνατό αντίπαλο στα καλοκαιρινά φιλικά που έχει δώσει μέχρι στιγμής. Και η αλήθεια είναι ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα πρέπει να αισθάνεται έντονα προβληματισμένος από την εικόνα των παικτών του και την ήττα με 4-0 από τους Βέλγους.

Η Γκενκ σαφώς και είναι σε πολύ πιο προχωρημένο στάδιο της προετοιμασίας της, την Πέμπτη (26/7) παίζει το πρώτο επίσημο για τον 2ο προκριματικό του Europa League και την Κυριακή (29/7) ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Όμως αυτό δεν μπορεί να αποτελεί στοιχείο καθησυχασμού για τους Πειραιώτες, που έδειξαν χτυπητές αδυναμίες, κυρίως στην ανασταλτική λειτουργία. Οι μέρες περνάνε, ο Μαρτίνς περιμένει ακόμη μίνιμουμ δύο παίκτες που θεωρεί κομβικούς για το παιχνίδι της ομάδας και ο τρίτος προκριματικός του Europa League (9 & 16/8), εκτός από εύκολους θεωρητικά αντιπάλους, κρύβει και παγίδες…

ΓΚΕΝΚ (Φιλίπ Κλεμέν): Βούκοβιτς, Ουρόνεν, Ντεβάεστ, Αϊντόο, Μαέλε, Μπέργκε, Μαλινόφσκι, Ποζουέλο, Τροσάρντ, Ζεγκρόβα, Σαμάτα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρος Μαρτίνς): Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί, Βούκοβιτς, Σισέ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά (46′ Ανδρούτσος), Φορτούνης (80′ Κούτρης), Χριστοδουλόπουλος (80′ Χατζισαφί), Φετφατζίδης (46′ Ποντένσε), Γκερέρο (80′ Ανσαριφάρντ).

Πηγή:sport24.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter