Ληστεία στην Κηφισιά, τραυματίστηκαν μέλη της οικογένειας Υφαντή

Ληστεία  στην Κηφισιά, τραυματίστηκαν μέλη της οικογένειας Υφαντή

Ληστεία με τραυματίες σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο λογιστήριο του «Υφαντής αλλαντικά» στην οδό Σενέκα 4 στην Κηφισιά. Σύμφωνα με το νομικό σύμβουλο της εταιρίας, Αλέξη Κούγια, η λεία ανέρχεται στα 50.000 ευρώ.

Οι ληστές πυροβόλησαν στα πόδια θείο και ανηψιό της οικογένειας Υφαντή, όταν αντέδρασαν στην απαίτησή τους να τους δώσουν τα χρήματα

Οι τέσσερις κουκουλοφόροι ληστές στην προσπάθειά τους να διαφύγουν πυροβόλησαν με καλάσνικοφ εναντίον περιπολικού που μόλις είχε φτάσει στο σημείο.

Και δεύτερο αυτοκίνητο των ληστών της Κηφισιάς, βρέθηκε καμένο στον Ασπρόπυργο

Δεύτερο καμένο αυτοκίνητο, το οποίο πιθανολογείται ότι ήταν των ένοπλων που διέπραξαν την αιματηρή ληστεία στην Κηφισιά, βρέθηκε πριν από λίγο στο Ασπρόπυργο.

Πρόκειται για ένα ΙΧ μάρκας το οποίο εντοπίστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις που καταδίωκαν τους δράστες, στην οδό Αγίου Γεωργίου.

Σημειώνεται ότι μετά την ληστεία, οι δράστες πυρπόλησαν το πρώτο όχημα διαφυγής στην συμβολή των οδών Λαΐου και Κρέοντος στην Κηφισιά και επιβιβάστηκαν στο δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο εντόπισαν άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ και τους καταδίωξαν, αλλά μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών κατάφεραν να διαφύγουν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter