Ο σερ Κένεθ Μπράνα σκηνοθετεί τον εαυτό του ως Ηρακλή Πουαρώ στο νέο ταξίδι του Orient Express (Photos)

Ο σερ Κένεθ Μπράνα σκηνοθετεί τον εαυτό του ως Ηρακλή Πουαρώ στο νέο ταξίδι του Orient Express (Photos)

To αριστούργημα της Αγκάθα Κρίστι “Έγκλημα στο Όριεντ Εξπρές” ξαναζωνταντεύει στην μεγάλη οθόνη και οι λάτρεις του είδους περιμένουν το ριμέικ που θα βγει στις αίθουσες τον Νοέμβριο. Ο Κένεθ Μπράνα ενσαρκώνει τον βέλγο πρώην στρατιωτικό και ντετέκτιβ, Ηρακλή Πουαρώ ενώ υπογράφει και τη σκηνοθεσία ενός λαμπερού cast σπουδαίων ηθοποιών.

Με μια σκηνοθεσία που αναδεικνύει και το ίδιο το ιστορικό τρένο, ο σερ Κένεθ Μπράνα θα βάλει τη δική του υπογραφή στο ριμέικ της εμβληματικής ταινίας του 1974. 

Οι ύποπτοι της δολοφονίας είναι λαμπερά πρόσωπα της κινηματογραφικής βιομηχανίας και πάνω απ΄όλα εξαιρετικοί ηθοποιοί που έχουν όμως να ξεπεράσουν μοναδικές ερμηνείες.

Ας ξεκινήσουμε από το “θύμα” τον αμερικανό επιχειρηματία Σάμουελ Ράτσετ που υποδύεται ο Τζόνι Ντέπ (στην πρώτη ταινία τον ρόλο έπαιζε ο Ρίτσαρντ Γουιντμαρτ)

Η Πενέλοπε Κρουζ πρέπει να ξεπεράσει την ερμηνεία της Ίνγκριντ Μπέργκμαν

Η ντέιμ Τζούντι Ντενς θα υποδηθεί τον ρόλο της πριγκίπισσας  που έπαιξε η Γουέντι Χίλερ

Την αθυρόστομη αμερικάνα που έπαιξε με πολύ ιδιαίτερο τρόπο η Λορίν Μπακόλ θα υποδυθεί η Μισέλ Πφάιφερ.

Σερ και οι δύο και ο Ντέρεκ Τζάκομπι θα υποδυθεί τον ρόλο που έπαιξε ο Τζον Γκίλγουντ

Με ίδια κουπ η  Μέρι Ντέμπεναμ θα υποδυθεί τον ρόλο της Ντέιζι Ρίντλεϊ που στην πρώτη ταινία είχε ερμηνεύσει η Βανέσα Ρεντγκρέιβ

Η Ρέιτσελ Ρόμπερτς ήταν σχεδόν αγνώριστη ως η υπηρέτρια Χίλντεγκαρντ Σμιντ. Τον ρόλο τώρα αναλαμβάνει να ενσακρώσει η Ολίβια Κόλμαν

Και τέλος ο Ηρακλής Πουαρώ που έχει πλέον ένα άλλου τύπου μουστάκι από αυτό του προκατόχου του στο ρόλο, του Άλμπερτ Φίνεϊ. Ο Κένεθ Μπράνα θα έχει στο ριμέικ μια ειδική τσάντα που θα θυμίζει την τσάντα του James Bond αλλά με ειδικά γκατζετάκια γι για την περιποίηση του μύστακα – συμβόλου του βέλγου ντετέκτιβ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter