Πασκουάλ: «Αν είχα και τον Διαμαντίδη…»

Πασκουάλ: «Αν είχα και τον Διαμαντίδη…»

«Από τότε που ήμουν προπονητής και από τότε που έχω τα λογικά μου, πάντα ήθελα να προπονήσω τον Διαμαντίδη. Του το είπα όταν ήρθε, ότι τώρα που ήρθα εγώ μαλ…, έφυγες εσύ! Τον ήθελα στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν μπορούσαμε να τον αποκτήσουμε».

Aυτός είναι ο μοναδικός καημός που έμεινε στην ψυχή του Τσάβι Πασκουάλ, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό στην παρθενική χρονιά του Ισπανού. Ο Πασκουάλ είπε και άλλα ενδιαφέροντα, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Sport FM, Σταχυολογούμε:

· Για τους διαδόχους του Διαμαντίδη στην ομάδα: «Ο Τζέιμς και ο Παππάς είναι οι παίκτες που βελτιώθηκαν περισσότερο από κάθε άλλον. Τον Καλάθη εγώ τον έκαψα στην αρχή της χρονιάς, αλλά δεν γινόταν να νικήσουμε χωρίς αυτόν. Ξεκίνησε τη χρονιά εξαιρετικά».

· Για τον ελληνικό κορμό του Παναθηναϊκού: «Πήραμε το πρωτάθλημα, αλλά δεν έχουμε ακόμη ταυτότητα. Όσο περισσότερους Έλληνες αποκτήσουμε, τόσο το καλύτερο. Αυτοί συνιστούν το dna της ομάδας».

· Για τον κόσμο και για τον πρόεδρο της ΚΑΕ: «Ο Δημήτρης (Γιαννακόπουλος) και η οικογένεια του κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να είναι χαρούμενος ο κόσμος. Χωρίς αυτούς, δεν θα είχε γίνει τίποτα. Θέλω να τους τιμήσω και θέλω να ξέρει ο κόσμος πως εγώ και οι παίκτες μου θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα».

· Για τον Ομπράντοβιτς: «Αδύνατο να καταφέρω όσα κατάφερε αυτός με τον Παναθηναϊκό, είναι ανέφικτα. Ήταν ένα διάστημα μεγαλείου για τους παίκτες, τον προπονητή και τον κλαμπ. Μου αρκεί να μείνω ως ένας άνθρωπος που δούλεψε τίμια και έκανε πολλά για την ομάδα».

Ο πρώτος μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού είναι ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος θα συναντηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής με τη διοίκηση του Ολυμπιακού. ««Είναι ένας καλός παίκτης, που έπαιξε πολύ καλά στο φάιναλ-φορ. Κατανοεί καλά το άθλημα. Υπάρχουν παίκτες που δεν εντυπωσιάζουν, αλλά είναι πολύ σημαντικοί σε μια ομάδα», σχολίασε ο Πασκουάλ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter