Σκηνές κυριολεκτικά… Ελ Πάσο στην Καλλιθέα με ξύλο μέχρι αναισθησίας (Photos)

Σκηνές κυριολεκτικά… Ελ Πάσο στην Καλλιθέα με ξύλο μέχρι αναισθησίας (Photos)

Το ντέρμπι μεταξύ Εθνικού και Προοδευτικής βρήκε νικητές τους γηπεδούχους, αλλά χαμένο το ποδόσφαιρο, στον αγώνα που έγινε στο γήπεδο “Ελ Πάσο” της Καλλιθέας.

Οι “κυανόλευκοι” του Νίκου Νεντίδη νίκησαν 1-0 την Προοδευτική για την 13η αγωνιστική, την άφησαν στο -4 και έκαναν αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του γκρουπ, που θα οδηγήσει σε μπαράζ ανόδου στη Football League.

Η φάση που έκρινε το ματς έγινε στο 70ό λεπτό. Ο διαιτητής Φουκάκης υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καλαϊτζίδη στον Γκέσιο. Ο Κατσικοκέρης στο 71′ δεν άφησε αναξιοποίητη την ευκαιρία και έκανε το 1-0. Η φάση που έκρινε το ματς έγινε στο 70ό λεπτό. Ο διαιτητής Φουκάκης υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καλαϊτζίδη στον Γκέσιο. Ο Κατσικοκέρης στο 71′ δεν άφησε αναξιοποίητη την ευκαιρία και έκανε το 1-0.

Αναίσθητος ο γενικός αρχηγός της Προοδευτικής

Αμέσως μετά το γκολ επικράτησε ένταση ανάμεσα στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας και στα ΜΑΤ, οι οποίοι έκαναν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης. Η Προοδευτική μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook κατήγγειλε ότι τραυματίστηκε ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Βαγγέλης Ντάγκας, ο οποίος δέχτηκε χτυπήματα, με αποτέλεσμα να πέσει αναίσθητος και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter