Smolderhaze: Σαν μέταλλο που σιγοκαίει

Smolderhaze: Σαν μέταλλο που σιγοκαίει

Αφουγκραζόμαστε καθετί νέο που παίζει στις πόλεις μας. Ανακαλύπτουμε μικρά διαμάντια, τις νεαρές μπάντες και τις αφήνουμε να αυτοπαρουσιαστούν. Εσείς απλώς ακούστε τις με τέρμα τα ηχεία!

Είμαστε οι… Smolderhaze (Smol-der-haze, όχι Smolderface ούτε Smolderhead). Φωνή: Ολγα, κιθάρες: Διονυσία και Μαρία, μπάσο: Ελεονώρα, ντραμς: Ελένη.

ΠαίζουμεAlternative και nu metal, πού και πού λίγο modern hard rock, because why not.

Λεγόμαστε έτσι γιατί… Η λέξη Smolderhaze είναι δικής μας έμπνευσης, από τις λέξεις smolder (σιγοκαίω) και haze (ομίχλη). Η μουσική και γενικά η φάση της μπάντας μας αντιπροσωπεύουν ακριβώς αυτό: όσα έχουμε να πούμε και να δείξουμε μοιάζουν με φωτιά που σιγοκαίει και ο καπνός της δημιουργεί μια ομίχλη που μεταδίδει όλα όσα αισθανόμαστε.

Ο μέσος όρος ηλικίας μας… Εχουμε ηλικίες από 19 έως 23, άρα γύρω στα 21.

Σε δέκα χρόνια θα είμαστε… Είμαστε στην ουσία πέντε διαφορετικά πνεύματα που τα ενώνει η μουσική, γι’ αυτό το μέλλον προβλέπεται αβέβαιο αλλά και έντονο!

Είμαστε fan… Korn, Halestorm, Alter Bridge, Disturbed, Papa Roach, One Ok Rock και οτιδήποτε άλλο μας κάνει να κολλάμε με την πρώτη.

Σιχαινόμαστε… Να μας φωνάζουν «κοπελιά».

Οταν δεν παίζουμε μουσική… Εμπλεκόμαστε σε βαθυστόχαστες διερευνήσεις σχετικά με τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις και την ανθρώπινη φύση, εξετάζουμε τα αποτελέσματα των θεωριών μας στις καθημερινές μας πρακτικές και συζητάμε το πώς όλο αυτό διαδραματίζεται στον σύγχρονο κόσμο μας (a.k.a. συζητάμε τα γκομενικά μας).

Η μουσική είναι σαν… Ενα χέρι που σε σπρώχνει να γίνεις καλύτερη, που σε παρηγορεί όταν το έχεις ανάγκη και που σε μουντζώνει όταν κάνεις βλακείες.

Αγαπημένοι μας στίχοιI’m a genie in a bottle, you gotta rub me the right way // Εγώ μωρό μου είμαι η Καλομοίρα // «Karma is my bitch!»

Τραγούδι που θα θέλαμε να έχουμε γράψει… «Τα παπάκια στη σειρά».

Μπορείτε να μας δείτε… Παίζουμε την πρώτη μέρα του πολυαναμενόμενου Athens School Festival στις 9 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Είναι μοναδική ευκαιρία για εμάς να παρουσιάσουμε το πρώτο μας κομμάτι και να εξελιχτούμε. Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους και να τα σπάσουμε μαζί σας!

H πολιτική είναι… (κενό).

Θρησκεία είναι… Το banoffe της Μαρίας.

Στα άμεσα σχέδιά μας είναι… Να κυκλοφορήσουμε το πρώτο μας σινγκλ και να παίξουμε εκτός Αθήνας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter