Στη Θεσσαλονίκη η ΝΔ …αναστενάζει να βρει υποψήφιο

Στη Θεσσαλονίκη η ΝΔ …αναστενάζει να βρει υποψήφιο

Σε πονοκέφαλο για το ηγετικό επιτελείο της ΝΔ εξελίσσεται η αναζήτηση γαλάζιου υποψηφίου στη Θεσσαλονίκη. 

Μάλιστα, οι τελευταίες εξελίξεις ενισχύουν τη δυσθυμία που ήδη υπάρχει στην Πειραιώς, με το πλήθος υποψηφίων από το χώρο της κεντροδεξιάς, που εμφανίζονται να διεκδικούν το δημαρχιακό θώκο χωρίς …τις ευλογίες της.

Η υπόθεση λαμβάνει διαστάσεις, μετά το διπλό …ράπισμα που δέχτηκε το ηγετικό επιτελείο της ΝΔ, αγγίζοντας και τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δεν είναι μόνο ότι σήμερα το μεσημέρι, ο πρώην υπουργός της ΝΔ και κορυφαίο στέλεχός της Γιώργος Ορφανός ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το δήμο χωρίς να περιμένει την έγκριση από την Πειραιώς , αν και είχε ενημερώσει.

Λίγες ώρες αργότερα, γινόταν γνωστό ότι ο 58χρονος δικηγόρος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, νυν δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, απέρριψε την πρόταση που του είχε απευθύνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη στήριξη της ΝΔ.

Η άρνηση Καϊτεζίδη θα συνοδευθεί με την ανακοίνωσή του, κατά την αυριανή σύσκεψη της δημοτικής του παράταξης, ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

. Όπως σημείωσε «ο δήμος μου και η αγάπη των συμπολιτών μου είναι ο οδηγός μου και στις επόμενες εκλογές. Τα λόγια αυτά είπα και στον Πρόεδρο της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη σε πρόσφατη συνάντησή μας με αφορμή κάποια δημοσιεύματα που με εμφάνιζαν ως πιθανό υποψήφιο για τον Δήμο της Θεσσαλονίκης» …

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter